Galéria

5 dolog, amit nem tudtál Rihannáról

Forrás:

 

 

A 33 éves sztár születési neve: Robyn Rihanna Fenty, bizony a középső nevéről elhíresült énekesnőt a magánéletben senki sem szólítja Rihannának (melyet egyébként Riánának kellene ejteni). Családja és barátai továbbra is Robynnak szólítják, márkáját pedig a Fenty családnevéről nevezte el.

Plusz érdekesség, hogy a Rihanna név arab eredetű és édes bazsalikomot jelent.


Forrás:

 

 

Az énekesnőnek nem csak saját smink- és divatbirodalma van, de egy utcát is elneveztek róla. 2017-ben Barbados kormánya átnevezte a Westbury New Road névre hallgató utcát (itt nőtt fel az énekesnő) Rihanna Drive-ra. A megtiszteltetést egyébként ebben a szupercuki posztban köszönte meg Riri az Instagramon.

 

 


Forrás:

 

A kis Robyn 11 évesen katonai képzésben vett részt a legjobb barátnőjével, el tudod képzelni a sárban kúszva a kis Ririt? Mi is nehezen! Aztán négy évvel később megnyerte a középiskolája szépségversenyét, amiről így nyilatkozott a Daily Mailnek 2007-ben: ¨Én inkább röhögtem a szépségversenyeken. De a barátaim a suliban rávettek, hogy nevezzek, jól jött a katonai képzésem, amikor azt kellett megtanulni, hogy lépkedjek a kifutón könyveket egyensúlyozva a fejemen.¨ Wow, eseménydús tinikor!


Forrás:

 

 

Az énekesnőnek bevett rutinja van színpadra lépés előtt, amit meg is osztott az Esquire magazinnal 2011-ben. Köhögés elleni cukorkát szopogat, kisminkeli magát, bemelegíti a hangját a hang coach-a segítségével, aki Skype-on keresztül instruálja. Aztán a személyi asszisztense felhígít neki egy felest egy kis narancslével vagy szódavízzel, amit muszáj meginnia kezdés előtt, mert annyira izgul. Mint mondja: ¨Nagyon komolyan veszem a fellépést, ezért mindig szorongok valamennyire. Mindent túlagyalok, ami a munkámmal kapcsolatos. Az ital lenyugtatja az idegeimet. Elszopogatom, amíg az előfellépőmet nézem az öltözőmből. De van, hogy be is megyek a közönség közé, felveszek egy nagy kapucnis pulcsit és kiosonok.¨

 


Forrás:

2007-ben a Gillette őt nevezte meg az a Celebrity Legs of Goddess díjra, ami azzal járt, hogy egymillió dollárra biztosították a lábait. Erre annyit mondott az énekesnő, hogy ha neki kellett volna kifizetnie azt a pénzt, akkor bizony már csak nadrágban járna.