Galéria

4+1 Szexpóz, amit minden nő a háta közepére kíván

Forrás:

Persze külső szemmel igazán szexi, sőt élvezetesnek tűnő póz, ami a férfiak számára biztosan így is van, de nekünk inkább csak kényelmetlen, az orgazmust pedig teljesen lehetetlen elérni. Ha a partnerünk magasabb, akkor nemcsak egyensúlyoznunk kell, de még pipiskedhetünk is a lábujjunkon. És mivel kapaszkodnunk kell valamibe, rásegíteni sem tudunk magunknak a kezünkkel.


Forrás:

Már a neve sem ígér sok jót, hát még gyakorlatban! A póz kicsit hasonlít a kutyapózra, ám itt nehezítve van a helyzetünk, méghozzá azzal, hogy a két lábunkat megemelve hatol belénk hátulról a partnerünk. Ehhez nemcsak kemény combizmokra van szükség, hanem koncentrációra is.


Forrás:

Ez egy elképesztően vonzó póz, ám akinek fordított méhe van, vagy a párjának van túl görbe férfiassága, az sokszor fog felsikoltani, nem feltétlen az élvezet miatt. Ebben a pózban ugyanis jóval mélyebbre tud hatolni a párunk, ám mielőtt örülnénk, gyorsan megjegyeznénk, hogy a mozgás irányára és intenzitására azért fontos figyelni, nehogy baleset történjen.


Forrás:

A nagy hajlékonyságot igénylő póz sok veszélyt jelent számunkra. Egy hirtelen lökés kifejezetten fájdalmas tud lenni, arról nem beszélve, hogy ilyenkor szó szerint belénk paszírozzák a testünket, így sem a párunkkal, sem magunkkal nem tudunk mit kezdeni.


Forrás: Mindannyiunknak ott szerepel a bakancslistáján, ám amikor eljön a nagy nap, óriásit tudunk csalódni. A víz miatt nemcsak a behatolás nehezebb, de maga a póz is, amiben csináljuk. Az esetek többségében térdelő vagy támaszkodó helyzetben vagyunk, ami egyszerre teszi élvezhetetlenné és kényelmetlenné is a szexet.