Galéria

Ezek 2022 legnagyobb eljegyzési gyűrű trendjei

Forrás:

Az ovális forma az aranykorát éli a gyűrűk világában, ami 2022-ben fog csak igazán kiteljesedni. Gondolj csak bele, míg pár éve egyértelműen a kerek formák voltak a legtrendibbek és legelterjedtebbek eljegyzési gyűrű fronton, az utóbbi időben viszont egyre inkább a ovális forma az, ami felé a trendek haladnak. Az biztos, hogy egészen gyönyörűek az ovális gyémántok!


Forrás:

Amíg sokáig csak a gyémánt uralta az eljegyzési gyűrű piacot, addig mostanra ez teljesen megváltozott. Azon kívül ugyanis, hogy a zafír, a smaragd és a rubin is erőteljesen képbe kerültek, még a gyöngy is az élre tör 2022-ben!


Forrás:

A Toi et Moi gyűrűtrend annyit jelent franciául, hogy te és én, ami a nevéhez hűen extra romantikus, a lényege pedig, hogy a gyűrűn mindkét fél megjelenjen szimbolikusan. Ezek az eljegyzési gyűrűk általában két kőből szoktak összetevődni, az egyik kő a menyasszony, a másik a vőlegényt „képviseli”. Ilyen gyűrű Megan Foxé is, amit Machine Gun Kelly adott neki, azzal a csavarral, hogy a gyűrű szándékosan úgy készült (a vőlegény kérésére), hogy amikor azt Megan leveszi, fizikai fájdalmat okozzon.


Forrás:

Az Art Deco stílusirányzat az első világháború előtt született iparművészeti irányzat, ami úgy tűnik, hogy 2022-ben is hihetetlenül trendinek számít gyűrű fronton. Ezeket a darabokat jellemzik a változatos formák, a kidolgozott, elegáns foglalatok és a gyémántok különleges csiszolása.


Forrás:

Úgynevezett glóriás gyűrűknek nevezik azokat a darabokat, amelyeknél a nagy gyémántkövet körülveszi egy glória, amely általában szintén drágakövekkel kirakott. Ezek a darabok most hihetetlenül trendik, és abszolút hercegnős életérzést adnak az amúgy is romantikus eljegyzéshez, hiszen gondolj bele, Katalin hercegnének is ilyen gyűrűje van, amit még Diana hercegnétől örökölt meg.


Forrás:

Amíg nem is olyan régen még abszolút a fehér gyémánt uralta a gyűrű világát, addig 2022 a színekről fog szólni! És most nem csupán a többi színes drágakövekről beszélünk, hanem arról, hogy új babérokra tör a sárga gyémánt! Ha pedig nem hiszel benne, elég csak a képre tekintened, és azonnal beleszeretsz!