Galéria

Híres emberek, akiknek érdekes helyen volt piercingje - Egyeseknek a mai napig megvan

Forrás: A modell igencsak kitűnik testvérei közül, hiszen nincs felismerhetetlenségig műtve, általában szeret visszafogottan öltözködni, és még piercingje is van, méghozzá nem is akárhol! Kendallnak a mellbimbója lett átszúrva, amit néha egy-egy felsőjében még a rajongók is megcsodálhatnak.
Forrás: A zenész testét nemcsak számtalan tetoválás, hanem piercing is ékesíti. Át van lyukasztva az orra, a füle, a mellbimbója, a köldöke és még a híresen nagy férfiasságába is rakatott egy ékszert, amit Pamela Andersonnal készített home videójában több millióan megcsodálhattak.
Forrás: A zseniális színészt a piercingek királyának is szokták becézni. Nem is hiába, ugyanis a teste szinte minden területén találni egy-egy testékszert. Több helyen van átszúrva a füle, az orra, mindkét mellbimbójába is rakatott egy-egy darabot, illetve a péniszébe sem volt rest lyukat lövetni.
Forrás: Karrierje kezdete óta extravaganciájával hívta fel magára a figyelmet. Ez igaz a külsejére, a zenéjére és a piercingje helyére is. Az énekesnőnek ugyanis a szemérem tájékon található az ékszere. Hogy okoz-e neki bármilyen kellemtlenséget nem tudni, de mi tuti kihagyjuk.
Forrás: Kendall Jennerhez hasonlóan az énekesnőnek is a mellbimbójában található piercing. És mégcsak nem is kicsi. Egy viszonylag nagyobb szöget rakatott be a híresség, aki valószínűleg most, hogy végre kisbabát vár meg fog tőle válni.
Forrás: Bár amióta anya lett kivetette, azelőtt a nyelvében volt található egyetlen testékszere. A színésznő többször megjegyezte, hogy csókolózásnál nagyon is jól tud jönni egy piercing. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit gondolnak erről a volt pasijai...