Galéria

Nevelési trükkök, amikre Catherine Zeta-Jones esküszik

Forrás: Catherine, Michael, Carys és Dylan igyekeznek nem csak a családi ebédek alkalmával összetalálkozni, a szülők rendszeresen szerveznek közös programokat a gyerekekkel, hisz a közös élmények csak még szorosabbá teszik a köztük lévő kapcsolatot.
Forrás: Nem véletlenül tartja a mondás: a modor teszi az embert. Ezzel Catherine is mélységesen egyetért, így hát komoly munkája van benne, és nagyon büszke rá, hogy gyerekei mindig és minden körülmények között illően tudnak viselkedni: "Nincs rosszabb, mint egy kiváltságos helyzetű gyerek, jó modor nélkül" - vallja a színésznő.
Forrás: Bár a legtöbb szülő retteg a tinédzserévektől, a színésznő ebben is igyekszik meglátni a szépséget, és nagyon nyitott gyermekeivel kapcsolatban. Élvezi, hogy a srácok már abban a korban vannak, hogy ők tanítanak meg neki dolgokat a világ újdonságairól, minden iránt érdeklődik és nyitott, ami őket is érdekli.
Forrás: Catherine és Michael egyértelműen leszögezték gyermekeiknek, hogy a családi név helyett kemény munkával és odaadással érhetik el álmaikat. A modellkedéssel foglalkozó Carys már most ezerrel hajt azért, hogy bizonyítsa, ő önmagában is tehetséges, hisz sem ő, sem szülei nem akarják, hogy csak miattuk váljon ismertté.
Forrás: Gyakran halljuk, hogy a színészek azt mondják, hogy nem szeretnék, hogy a gyermekük kövesse őket a karrierjükben. Catherine azonban ilyet sosem mondana, ahogy más szakmáról sem beszélnél le a srácokat: "Igen, bármiről lehet statisztikákat előszedni, mondhatnám, hogy soha nem fogsz munkát szerezni, vagy nem leszel sikeres, de nem vagyok ilyen ember. Csak izgatottan várom, hogy milyen útra lépnek, és mindenben támogatom őket".
Forrás: A filantróp színészpáros gondoskodott róla, hogy gyermekeik szociálisan érzékenyek legyenek a világ gondjaival szemben. A luxusnyaralások mellett számtalanszor jártak olyan helyeken, ahol szembesülhettek azzal, hogy mennyire szerencsések ebben az életben.