Galéria

Híres emberek, akiknek közük volt egy ember halálához

Forrás: Sarah Jessica Parker férje még az 1980-as évek végén okozott halálos autóbalesetet, miután a szembejövő sávban vezetett. A balesetben egy anyuka és a kislánya hunyt el. Az eset nagy port kavart akkoriban és Matthewra is nagy hatással volt mind emberileg, mind szakmailag.
Forrás:

Caitlyn Jennernek többször is volt köze gyilkossághoz. Először volt neje által, aki jó barátja volt Nicole Simpsonnak, akit O.J. ölt meg, míg 2015-ben ő maga hajtott bele egy autóba, amelynek sofőrje szörnyethalt, mivel átsodródott a szembejövő sávba. Az egykori futó szervezetében nem találtak sem drogot, sem alkoholt. Pénzbírsággal megúszta…


Forrás: Az amerikaifutball-játékos esetét még az is ismeri, aki akkor még nem élt. Szinte minden bizonyíték alátámasztotta, hogy ő volt exneje és annak új barátjának gyilkosa. A védőügyvédei között volt Kim Kardashian apja is. A börtön akkor megúszta, ám a karma később utolérte, mivel egy másik ügy miatt végül elítélték.
Forrás: Bár ma már nem él olyan polgárpukkasztó életet a rapper, 30 évvel ezelőtt sikerült belekeverednie egy gyilkossági ügybe, amelynek fő gyanúsítottja akkori testőre volt. Az egész akkor kezdődött, amikor a rapper háza előtt valaki összetűzésbe keveredett több alkalmazottal is. Miután megnyugodtak a kedélyek, Snoop és testőre elindultak a stúdióba, de vissza kellett fordulniuk valamiért; ekkor állította meg őket a férfi, hogy bocsánatot kérjen. A testőr a fegyverét az ölébe vette, és miközben hallgatták a férfit, egyszer csak Philip Woldemariam kiszaladt a bokorból, és rátámadt. A dulakodás közben a testőr kiszúrta, hogy egyiküknél fegyver van, és épp afelé nyúlt, így rögtön tüzet nyitott.

Egészen 1996-ig húzodott az ügy, amelyből a rapper ártatlanul jött ki. Lee-t felmentették, mert úgy ítélték meg, hogy önvédelemből lőtt.
Forrás:

A világ egyik leghíresebb teniszezője, Venus Williams 5 éve okozott gondatlanul autóbalesetet Miamiban. A rendőrségi jelentés szerint kizárólag Williams tehető felelőssé a balesetért, amelyben a másik kocsi sofőrje súlyosan megsérült, míg a mellette ülő meghalt. Végül ügyvédeinek köszönhetően megúszta az esetet.