Galéria

8 sztár, aki valamiért úgy döntött, hogy soha nem vállal gyereket

Forrás:

Jennifertől a világ azóta várja el, hogy terhes legyen, mióta hozzáment sok-sok évvel ezelőtt Brad Pitthez. A dolog viszont azóta sem történt meg, nemrég azonban a gyönyörű színésznő megtörte ezzel kapcsolatban a csendet és ezt nyilatkozta a HuffPost.com-nak:

„Lehetünk teljesen férjjel vagy férj nélkül, gyerekkel vagy gyerek nélkül is. El kell döntenünk, hogy mi a legjobb nekünk, főleg, ha a testünk is érintett a kérdésben. Ez a döntés azonban csak és kizárólag a miénk!”


Forrás:

Valószínűleg sok nő állna sorba Keanunál, ha feladna egy hirdetést, miszerint apa szeretne lenni, a színész azonban döntött a kérdésben, amit velősen és röviden ki is fejtett az Esquire magazinnak, amikor megkérdezték tőle, hogy mikor szeretne családot:

„52 éves vagyok. Nem lesznek gyerekeim.”


Forrás:

A legendás énekesnő a Today show-ban világosan elmondta, hogy miért nem vállalt gyermeket:

„Mivel nincsenek gyermekeim, a férjem pedig eléggé független, teljesen szabadnak érzem magam. Szóval úgy gondolom, hogy hatalmas szerepet játszik a karrieremben és a sikereimben az a tény, hogy én mindig szabad vagyok, ha munkáról van szó.”


Forrás:

Oprah-t valószínűleg rengetegszer kérdezték és kérdezik a gyerek kérdésről, azonban a People magazinnak egyszer nyíltan nyilatkozott a dologról:

„Egyszer sem bántam meg, hogy így döntöttem. Abban is biztos vagyok ráadásul, hogy ebben nagy része van annak, hogy az anyai feladataimat teljesíthettem az akadémiámmal (Oprah Winfrey Vezetői Akadémia Lányoknak).”


Forrás:

A nemrég elhunyt legendás Betty White-ot is rengetegszer faggatták arról, hogy miért nem akart soha gyermeket, amiről 2012-ben beszélt őszintén a CBS-nek:

„Soha nem bántam meg. Annyira kényszeres ember vagyok, hogy tudom, ha teherbe estem volna, akkor egyértelműen csak arra koncentráltam volna utána. De nem azért döntöttem így, mert a karrieremre akartam koncentrálni, egyszerűen csak úgy gondolom, hogy a kényszerességem miatt nem tudtam volna megoldani mindkét dolgot.”


Forrás:

Érdekes módon Kim legismertebb karakteréhez, Samantha Joneshoz hasonlóan soha nem vállalt gyermeket. Bár egy időben tervben volt, hogy mesterséges megtermékenyítés segítségével mégis anya lesz, elmondása szerint a Szex és New York miatt túl kaotikus volt akkoriban ehhez az élete.


Forrás:

Az Amerikai Horror Story imádott sztárját sokan kérdezgetik azzal kapcsolatban, hogy mikor szeretne kisbabát, amire nemrég így válaszolt:

„Hát nem tudom, szerintem most már kezdek öregedni, szóval pókhálók lehetnek a petefészkemben.”


Forrás:

A Pókember May nénije csípősen és maximálisan őszintén válaszolt, amikor sokadjára is felmerült vele kapcsolatban a gyerek kérdés: 

„Egyszerűen nem értem, hogy miért kell a nőknek gyermeket vállalniuk ahhoz, hogy teljes értékű emberi lénynek tekintsék őket!”