Galéria

6 romantikus film, amit 2022-ben minden szerelemre éhes lány tűkön ülve vár

Forrás:

Ha imádod a zenés filmeket, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a Cyrano című alkotásban szerelemből, romantikából és zenéből sem lesz hiány. A főszerepekben Peter Dinklaget, Haley Bennettet és Kelvin Harrison Jr-t köszönthetjük, míg a történet – amely a 19. századi Cyrano de Bergerac című darab alapján készült – egy olyan férfiról szól, aki úgy érzi soha nem lehet azzal a nővel, akit valóban szeret. Ezért arra a döntésre jut, hogy saját írásaival fog segíteni egy másik férfit abban, hogy elnyerje a nő vonzalmát.


Forrás:

Jennifer Lopez visszatér a romkom műfajába, méghozzá a Vegyél el! című alkotásban, amely egyszerre lesz vicces, érzelmes és romantikus. Sőt, mi több egy kicsit hajaz is Jlo szerelmi életére, hiszen akárcsak ő, úgy karaktere is a nyilvánosság előtt volt kénytelen többször is megélni a megcsalásokat és szakításokat. Partnere a vígjátékokból jól ismert Owen Wilson, valamint zenész társa és jó barátja, Maluma.


Forrás:

Az Amazon Valentin-napon egy igazi romantikus komédiával ajándékoz meg. A sztori szerint egy nőt és egy férfit pontosan ugyanakkor dobnak a párjaik, és ez indítja el a barátságukat. Közösen kifundálják, hogyan teszik tönkre exeik új kapcsolatát, aminek persze mindannyian tudjuk a végét.


Forrás:

A sorozat kedvelői örülhetnek, hiszen nemcsak visszatérnek az ismerős karakterek, hanem kap egy minden eddiginél romantikusabb szálat, méghozzá Tom Branson (Allen Leech) és Lucy Smith (Tuppence Middleton) kapcsolatán keresztül. És természetesen láthatunk egy esküvőt is...


Forrás:

Ha A-listás színészekkel teletűzdelt romantikus filmre vágysz, akkor ne hagyd ki Julia és George készülő alkotását, amelyben egy elvált házaspárt alakítanak, akik azért utaznak Balira, hogy megakadályozzák lányuk gyors férjhez menetelét.


Forrás:

Napjaink egyik közkedvelt színésznője, Dakota Johnson kapta a főszerepet Jane Austen Meggyőzés című könyvének filmadaptációjában, amelyet a Netflixen nézhetünk majd meg. A színésznő mellett olyan hírességeket láthatunk majd, mint Henry Golding és Cosmo Jarvis. Igazi korabeli finomság lesz.