Galéria

Csillagjegyek, akik gyorsan kiheverik a szakítást

Forrás: Nagyon ritka, hogy egy Kos jegyű ember (legyen nő vagy férfi) sokáig rágódik az exén és a régi kapcsolatán! Ez a jegy ugyanis tele van szenvedéllyel, nyílt személyiség, és mágnesként vonzza maga köré az embereket, így nem sok ideje marad a szomorkodásra. Amúgy sem az az otthonülős típus, de egy szakítás után végképp teleszervezi a naptárát programokkal, ez pedig hamar eltereli a figyelmét a csalódásról. Pláne, hogy mivel könnyedén felkelti mások érdeklődését, hamar egy új kapcsolatban találja magát.
Forrás: A Bika nem sokáig rágódik az exén egy szakítás után. Mivel ez a jegy nagyon tud szeretni, és mindent elkövet azért, hogy a kapcsolatában megoldja a problémákat, ha ő eljut a szakításig, akkor valószínűleg már nincs mit tenni. Márpedig ha mindent elkövetett a szerelemért, nem fog hosszú ideig szomorkodni az exe miatt, és vesztegetni az időt erre. Inkább leköti magát a munkával, hobbival, és ahelyett, hogy gyorsan keresne egy új párt, inkább kivár egy kicsit. Mert a Bika szerint csak olyan valakinek szabad esélyt adni, aki tényleg különleges!
Forrás: Mivel az Oroszlán elég magabiztos típus, és tudja, hogy milyen lehetőségei vannak randizás terén, egy-két nap szomorkodás után már tovább is lép. Alapból nem az a típus, aki bezárkózna a lakásba, a barátoknak köszönhetően pedig hamar talál magának programokat, amelyek elterelik a figyelmét. Ennek köszönhetően pedig új ismerősöket is, akikkel feledtetni tudja a szomorúságát. Az Oroszlán esetében megesik, hogy olyan kapcsolatba is belemegy egy szakítás után, amit nem gondol komolyan, de tény, hogy ezt már az elején közli is a másik féllel.
Forrás: Ez a jegy sokszor amúgy is bezárva érzi magát a kapcsolatában, hiszen természetét tekintve nagyon nyitott szellem, és ha tehetné, mindig csak utazgatna. Pont emiatt viseli meg kevésbé egy szakítás: még ha nem is ő kezdeményezi, akkor is próbál pozitívumokat találni abban, hogy véget ért a kapcsolat. Meglehet, hogy még egy darabig gondol az exére, és ír neki egy-egy üzenetet, de onnantól, hogy ki lett mondva a lezárás, számára a kapcsolat már a múlté. Tőle ne számíts arra, hogy békülni próbál - vagy ha mégis, ez csak rövid ideig tartó fellángolás nála.