Galéria

Még ilyet! Híres expárok, akik majdnem összeházasodtak

Forrás:

Ki gondolná, hogy a két híresség annak idején a jegyességig is eljutott?! Diaz 1999-ben kezdett randevúzni a 30 Seconds To Mars frontemberével, majd 2000-ben el is jegyezték egymást, három évvel később viszont szakítottak. Cameron később azt nyilatkozta, hogy rossz időben találkoztak, és még nem álltak készen egy ilyen nagy lépésre.


Forrás:

Az énekesnő és a jóképű színész Gaga egyik videóklipjének forgatásán ismerkedett meg, majd 2015-ben Taylor meg is kérte a kezét. A menyegzőre azonban már nem került sor, mivel 2016-ban a sztár úgy döntött, hogy mégsem a színész mellett képzeli el az életét.


Forrás:

Mielőtt feleségül vette Kim Kardashiant, Kanye Westnek több szerelme is volt. 2002-től 2006-ig alkotott egy párt Alexis Phifer divattervezővel, akinek meg is kérte a kezét Capri szigetén. Nem sokkal később viszont szakítottak, ugyanakkor a jó barátság megmaradt köztük. „Ő az egyik legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam" - nyilatkozta a tervező.


Forrás:

Spears 2009-ben kezdett randevúzni az ügynökkel, amikor elkezdte menedzselni őt. A nagy kérdést 2011 decemberében tette fel neki, az énekesnővel pedig madarat lehetett fogatni. Kapcsolatuk nagyon sokat javított Spears labilis állapotán, ám 2013 januárjában az esküvő lefújása mellett döntöttek.


Forrás:

Talán rájuk emlékezni a legkevésbé, pedig valamikor – pontosabban 2007-től – nemcsak együtt jártak, hanem el is jegyezték egymást. Egy évvel később viszont búcsút intettek, mert mindketten a karrierjükre akartak koncentrálni.


Forrás: Ha rájuk emlékszik is a világ, az minden bizonnyal Angelina Jolie miatt van, mivel annak idején a színésznő szerette el Laura Derntől Thortont, akivel pár héttel később lett volna az esküvőjük.
Forrás:

Roberts és Kiefer 1991 júniusában, egy évnyi randevúzást követően döntöttek úgy, hogy szintet lépnek. Pontosabban a színész megkérte szerelme kezét, aki boldogan mondott igent. Már épp sor került volna az esküvőre, amikor a színésznő úgy döntött mégsem kér az örökkön örökkéből, és az oltárnál hagyta el vőlegényét. Az esküvőjük napján költözött ki a színész a közös otthonukból, és soha többé nem beszéltek egymással. Pláne, hogy Julia Robets időközben Sutherland legjobb barátjával szökött meg.