Galéria

JLo leghíresebb pasijai

Forrás: Lopez kisasszonynak voltak kevésbé ismert partnerei is: 1984-ben, mindössze tizenöt évesen jött össze David Cruzzal, akivel tíz évig együtt is maradtak. 1997-ben ment hozzá a kubai Ojani Noa-hoz, akit Miamiban egy étteremben ismert meg, ahol a férfi dolgozott. 1997-ben házasodtak össze, majd egy év múlva el is váltak.
Forrás: A 90-es évek végén az énekesnő Sean Combs-zal, ismertebb nevén P. Diddy-vel alkotott egy párt. Egész hosszú időt, két és fél évet töltöttek együtt. 2001-ig tartott a románc, amikor Lopez összejött a háttértáncosával, Chris Juddal.
Forrás: 2003-ban nagyot robbant a hír, amikor JLo és Ben Affleck elkezdtek randizni. Az emberek imádták őket – szépek voltak, híresek és sikeresek- és Benniferként emlegették a párost. Az énekesnő és a színész el is jegyezték egymást, de az esküvőre sosem került sor.
Forrás:

Még abban az évben - amikor Affleck-kel felbomlott a jegyessége - Lopez újra, immár harmadszor is megházasodott: napokkal azután, hogy férje, Marc Anthony elvált Dayanara Torres-től. 2011-ben, hét évvel később jelentették be, hogy szétmennek. A frigyből gyerekeik is születtek: az ikerpár (Max és Emme) idén tizenkét évesek.


Forrás:

Marc Anthony-t a sorban Casper Smart, a színésznőnél csaknem tizenöt évvel fiatalabb háttértáncosa követte, és mint tudjuk, őt ütötte ki a nyeregből Alex Rodriguez, Amerika nagy baseball bajnoka (és nem mellesleg Cameron Diaz exe), akivel nemrég szakítottak. 


Forrás:

Jennifer most újra Ben Affleck oldalán keresi a boldogságot, de hogy megtalálja-e, az bizony még a jövő zenéje.