Galéria

Sztárpárok, akik nyilvánosan vesztek össze, méghozzá nem is akárhogyan

Forrás:

Nem is olyan rég még igazi álompár voltak, ám 4 év után az ő kapcsolatuk is elfáradt. Vagyis az egykori baseball játékos a pletykák szerint félrelépett. Igen ám, de a csalfaságra fény derült. Egyik alkalommal, még 2020-ban fotó is készült arról, ahogy vitatkoznak, és bár sokáig úgy volt, hogy semmi sem törheti meg kapcsolatukat, végül tavaly mégis szakítottak. JLo ezután talált rá a szerelemre Ben Affleck mellett.


Forrás:

A színészről köztudott, hogy hirtelen haragú és erőszakos. Emiatt már többször került összetűzésbe a törvénnyel, sőt még a filmipar is tartja vele a három lépés távolságot. A Transformers-filmek sztárjáról és volt feleségéről, Mia Gothról készült egy felvétel, amin nemcsak veszekednek, de azt is hallani, hogy LaBeouf azt mondja, nem akar megütni egy nőt, de fel van húzva.


Forrás:

A 2016-os wimbledoni döntőn kamerák örökítették meg Bradley Cooper és Irina Shayk egyik legkínosabb pillanatát. Az egykori sztárpár, ugyanis nyilvánosan veszett össze. Pontosabban Cooper valami olyat súgott a modell fülébe, aki emiatt elsírta magát. Később közeli ismerősök azt mondák, hogy a szépségnek pollenallergiája van, de ezt persze senki sem vette be.


Forrás:

A nemrég elvált sztárpár házasságuk utolsó heteiben igen sokat drámázott. Kim állítólag mindent megtett, hogy segítsen a bipoláris személyiségzavarban szenvedő férjének, ami miatt egyszer ő maga zuhant össze a kocsiban. Ezt pedig sajnos a paparazzik is megörökítették. A képek bejárták a világot, de azóta a reality-sztár már megtalálta a szerelmet Pete Davidson oldalán.


Forrás: Ez egy nagy kivétel abból a szempontból, hogy itt nem a sztárpár, hanem Beyoncé húga és férje között zajlik a verekedés, míg Beyoncé csak áll és elkeseredett feleségként szemléli az eseményeket. Az eset nagy port kavart, főleg miután kiderült, hogy Jay-Z hűtlensége miatt történt az incidens. A zenész azóta többször is elmondta, hogy megbánta tettét, és sikerült rendbehoznia házasságát is.
Forrás: A világ leghíresebb sztárpárjaként vonultak be a történelembe, éppen ezért voltak sokkolóak azok a felvételek, amelyek Sydneyben készültek róluk. A képeken jól lehetett látni, hogy Brad és Angelina épp veszekszik apartmanjuk teraszán, a színésznő pedig olyan ideges, hogy rá is gyújt. Nem sokkal később jelentették be a különválásukat, amit évek óta tartó perük követett.