Galéria

5+1 póz, amit még a leggyakorlottabb lepedőakrobaták is óvatosan próbáljanak ki

Forrás: Majdnem olyan mint a kutyapóz, annyi különbséggel, hogy a párunk fekve, kényelmes helyzetben van. Ez azonban nekünk jóval több melót jelent. Nemcsak mozgás, hanem a megfelelő szög miatt is, hiszen ha nem vigyázunk, akár szexbaleset is lehet a vége.
Forrás: A póz során fordítva, tehát háttal ülünk a párunkra, ám guggoló pózban. A kemény csajoknak is feladja a leckét, hiszen már 2-3 föl-le mozdulattól is bedurranhat a combizmunk, ami másnap kicsit sem lesz kellemes.
Forrás: Itt ugyan a férfiaknak van nehéz dolguk, hiszen mozogni és tartani is nekik kell, viszont a testünk furcsa, egyenes pozíciójában szúró fájdalmat is érezhetünk, ha túl mélyen hatolnak belénk.
Forrás: Elképesztően hasonlít a hajóhoz, ám itt a lábaink a párunk lábai között vannak, ő pedig hanyatt fekszik. Az egyszer biztos, hogy csak a hajlékony nők próbálják ki, mivel az egyenes hát és a nagy terpesz itt igencsak szükséges lesz.
Forrás: Alapvetően csodálatos szexpóz, de karizomra és egyensúlyérzékre szükség lesz. A póz maga úgy néz ki, hogy a párunk háton fekszik, mi pedig háttal neki szinte rajta, de a karunkkal támaszkodva mozgunk le és fel. Nem könnyű, de megéri.
Forrás: Szinte mindegyik férfi imádja ezt a pózt, de csak kevés nő szereti igazán, hiszen megfelelő ellazulás és hajlékony hátizmok kellenek hozzá. Ha egy kicsit is befeszülünk kellemetlen érzés lehet egy-egy mélyebb lökés.