Galéria

Katalin 8 legszebb szettje az elmúlt évekből

Forrás:

Katalin a Hold Still című könyve megjelenésének napján a londoni Nemzeti Galériába látogatott. Az eseményre egy piros kabátot vett fel, amihez nude szoknyát és kiegészítőket, valamint arany ékszereket választott. Katalin gyakran viseli ruhaként a szűkített fazonú kabátokat, amit ilyenkor le sem vesz magáról. A kivillanó pliszírozott szoknya egyébként az idei nyár egyik nagy kedvence lesz.


Forrás:

Katalin idén először márciusban jelent meg személyesen egy eseményen, amihez ezt a pink kabátot és felsőt, valamint fekete nadrágot választotta. A szettje egy újabb tökéletes példa volt arra, hogy a hercegné mennyire képben van a trendekkel. Idén ugyanis újra divatos a trapézszárú nadrág, ami Katalin egyik nagy kedvence.


Forrás:

Az Ír-szigetet Smaragd-szigeteknek is nevezik, hiszen nemcsak a tájaiban, de a zászlóban is megelevenedik a zöld szín. Katalin gyakran választja a zöldet, ha ide utazik, az egyik legutóbbi látogatásakor sem tett kivételt. A ruha érdekessége, hogy Beatrix hercegnőnek is van egy hasonló darabja, így ez a fazon és anyag nagyon kedvelt a családban. A hercegnéhez pedig tökéletesen passzol, hiszen kiemeli a barna tincseit.


Forrás:

Persze Katalin nemcsak akkor visel zöldet, amikor Írországba utazik. Úgy tűnik, ez az egyik kedvenc színe, hiszen nagyon gyakran viseli. Arról nem is beszélve, hogy a képen látható ruha szabása már a hercegné védjegyévé vált: filigrán alkatát és vékony derekát minden alkalommal kihangsúlyozza.


Forrás:

A puffos ujj 2020-ban újra hódító útjára indult, és idén is nagy divat lesz. Arról nem is beszélve, hogy a virágminta minden tavasszal és nyáron hatalmas slágernek számít. Katalin is imádja, egy lazább családi napra simán bevállalja egy telitalpú szandállal.


Forrás:

Ezt a ruhát egy polgári esküvői szertartásra is el tudnánk képzelni, annyira elegáns. Ráadásul a magassarkú, amit Katalin választott hozzá, még csinosabbá teszi az összhatást. Itt is visszatér a hercegné védjegyévé vált derékban szűkített szabás.


Forrás:

A tyúklábminta időről időre megjelenik a trendek között, 2018-ban a hercegné is előszeretettel viselte. De nem csak ezt a részletet imádjuk a szettjében, hanem a Chanel táskát is, aminek a színe tökéletesen passzolt a magassarkújához.


Forrás: Ez a szett tökéletes példa arra, hogy Katalin egyetlen szín néhány árnyalatát is tudja úgy kombinálni, hogy az összhatás ne tűnjön soknak. Elegáns és összeszedett a végeredmény.