Galéria

Kőkemény lista egy menyasszonytól; ezeket a dolgokat várja el a koszorúslányaitól

Forrás: Ha van is rajtad, gondoskodj róla, hogy ne látszódjon!

Forrás:

A körmöd ne hagyd túl hosszúra és csak az általam megadott árnyalatú lakkal lehet kifestve. Meg fogom ismerni. ha nem olyan; hidd el…


Forrás:

Ha szemüveget viselsz, kérlek, az alkalomra tekintettel legyél kontaktlencsében. Vagy ha nem olyan erős a szemüveg, akár otthon is hagyhatod.


Forrás:

Én lehetek az egyetlen napbarnított Istennő ezen a napon!


Forrás:

Ha hosszú a hajad; megkérlek, hogy vágasd rövidebbre, mint az enyém. Ha pedig ugyanolyan színű, légy szíves festesd át más árnyalatúra. Mindenkinek legyen leengedve a haja, egységesen. Festés, vágás előtt pedig egyeztess velem.


Forrás: A koszorúslány ruha költsége téged terhel, ez az egyetlen olyan dolog, amit neked kell fizetned. Pánt nélküli melltartóval KELL fölvenned; nem akarok semmiféle villantást az esküvőmön.
Forrás:

Elvárom, hogy a legjobb formádat hozd a nagy napomon! Ha ehhez egy kicsit fogyni is kellene, akkor hajrá!


Forrás:

A legnagyobb árulás, amit elkövethetsz velem szemben. Ha mégis úgy alakul, akkor inkább el se gyere. Azon a napon nekem kell a középpontban lennem, de mint tudjuk, ha egy kismama is jelen van, mindenki vele foglalkozik.


Forrás:

Ráértek majd, az esküvőm után. A terhességhez hasonlóan egy eljegyzés is eltereli rólam a figyelmet.


Forrás: Végül, de nem utolsó sorban; ha nem tudod elfogadni a fentieket, akkor inkább most mondd. Ne aggódj, találok mást a helyedre! Arra viszont ne is számíts, hogy ezek után meghívlak az esküvőmre. Ha nem vagy mellettem ezekben a dolgokban, akkor a nagy napomon sincs sok keresnivalód.