Galéria

10 menyasszony, aki saját maga készítette el az esküvői ruháját

Forrás:

Ennek a menyasszonynak van tehetsége a varráshoz, valószínűleg nem YouTube tutorial videókat követve készítette el ezt a szép darabot. Modern és gyönyörű, bár egy kicsit merész is a kivágás miatt.


Forrás:

Ahogy ez a menyasszony is valószínűleg értett már előtte is a varráshoz és nem a saját ruháján kísérletezte ki, hogy van-e egyáltalán ehhez tehetsége. Mindenesetre gyönyörűt és egyedit alkotott.


Forrás:

Bella a Twilightban egy nagyon különleges hátmegoldással rendelkező esküvői ruhában vonult az oltár elé, hogy kimondja a boldogító igent Edwardnak. Igazi kihívás lehetett lekoppintani a mintát, de a fotót elnézve, ennek az arának mindez sikerült. Nem is kérdés, hogy óriási rajongóról lehet szó, vajon az egész esküvő témája is követte a filmet?


Forrás:

Ez a menyasszony már egy sokkal egyszerűbb megoldást választott. Maga a ruha anyaga sem idézi meg a klasszikus esküvői ruhákat, és ha nem tudnánk, hogy ebben mondta ki az igent, azt is gondolhatnánk, hogy egy egyszerű nyári ruhát visel. És pont ez a jó benne, hiszen így minden évforduló alkalmával felveheti ezt a darabot akár egy étterembe is, anélkül, hogy bárki sejtené, hogy ez bizony egy menyasszonyi ruha.


Forrás:

Egy újabb különleges ruhaköltemény, ami kerüli a feltűnést és a túldíszítettséget. A viselője valószínűleg a letisztult és egyszerű dolgokat szereti, ráadásul ezt a ruhát akár más eseményre is simán felveheti majd.


Forrás:

Igazi csapatmunka eredménye ez a különleges darab, ugyanis nemcsak a menyasszony, annak édesanyja is részt vett az elkészítésében. Amitől pedig még egyedibbé válik, az a tény, hogy az utolsó öltéseket pont az esküvő napján végezték rajta.


Forrás:

Csak azért, mert mindenki fehérben megy férjhez, még el lehet térni a hagyományoktól. Valószínűleg ezt gondolta az a menyasszony is, aki virágos ruhát varrt magának, ami ráadásul nagyon különlegesre sikerült. Egy újabb darab, amit máskor is felvehet.


Forrás:

Ez az idősebb hölgy a vintage stílusra szavazott, és milyen jól tette! Nemcsak a lábszárközépig érő ruháját, de a boleróját is maga készítette el. Káprázatosan festhetett a nagy napon!


Forrás:

Ezt a fotót egy büszke férj osztotta meg a Redditen, aki elárulta, hogy menyasszonya és anyósa készítették ezt a csodás ruhát, ami rengeteg idejükbe telt, ám teljesen megérte a végeredményt látva.


Forrás:

Egy újabb menyasszonyi ruha az egyszerűség és nagyszerűség jegyében.