Galéria

Emberek felfedték a legszörnyűbb dolgokat, amiket vendégek csináltak az otthonukban

Forrás: "Volt egy pár, akik leültek az asztalhoz, kezükben a tortámmal (amit még fel sem szolgáltam), mindketten fogtak egy-egy villát, és elkezdték eszegetni az egészet, ahelyett, hogy szeltek volna maguknak egy szeletet. A villával tördeltek kis falatokat, nyugodtan ettek, morzsáltak és beszéltek közben. Senki más nem kért a tortámból utána."
Forrás: "A fiam egyik haverja (gimis) felbontotta a hűtőben az összes joghurtot. Nem ette meg őket, csak leszedte a tetejükről a csomagolást."
Forrás: "Háttérinfó, imádok kirakózni, és van egy szép kis gyűjteményem fapuzzle-kből, amiket dekorációként használok a vendégszobában. Szóval, egyszer egy vendégem nálam aludt, és úgy gondolta, jó ötlet lenne az összeset szétszedni, és az egészet EGYBEN összekeverni, majd otthagyni nekem egy kupacban másnap."
Forrás:

"A szomszédom gyereke átjött, a cipője csupa sár volt, majd fogta magát, és beletörölte a szőnyegembe. Sosem sikerült kiszednem a foltot."


Forrás:

"Az egyik 'jó barátom' akárhányszor eljött, magával vitt egy pár cipőt. Jó néhány alkalom kellett, hogy leessen, ő csinálja ezt, és nem valaki más."


Forrás: "A bátyám áthívott néhány haver az egyik házibulinkra. Mondtam neki, hogy jelezze mindenkinek, hogy maradjanak az alsó szinten és a felső emeleti mosdót ne használják, mert oda pakoltunk be átmenetileg mindenféle lomot. Nos, amikor felmentem az emeletre, a fürdő zárva volt. Kopogtam egy darabig, majd két lány lépett ki, furcsa tekintettel az arcukon. Bementem, és látom, hogy MINDENT kinyitogattak, a szekrényeket, a zuhanyfülkét, a fiókokat, mintha a cuccaink között kutakodtak volna. Kiderült, hogy videókat és képeket csináltak, amint a mi holminkat kritizálják. Viszonylag gazdagabb városban élünk, ezek a lányok pedig még vagyonosabb helyről jöttek, mi egyszerű munkásosztálybeliek vagyunk. Azért fotóztak/videóztak, hogy kigúnyolják az otthonunkat."
Forrás: "Az egyik FELNŐTT vendégünk fogta a rágógumiját, amikor senki sem figyelt, és felkente az asztal alsó felére vacsora közben, Hálaadáskor! A következő társasjátékos esténken pedig ráragadt a farmernadrágomra..."
Forrás: "Az egyik barátomnak szokása volt, hogy a morzsákat a tányér helyett a padlóra söpörte le."