Galéria

A kor nem számít! 70+-os hírességek, akiknél keresve sem találni szebbet

Forrás: Az abszolút etalonnak számító sztár az Alien-filmekkel lopta be magát a világ szívébe. A mai napig keményen dolgozik, munkáját pedig számtalan díjjal jutalmazták. Ez azonban még mindig semmi ahhoz képest, hogy hibátlan a külseje, holott októberben múlt 72.
Forrás: Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznőt nem csoda, hogy mindenki irigyli, hiszen édestova 40 éve él boldog kapcsolatban Kurt Russel-el, három gyereke van, és 76 évesen 20 évet is képes lenne letagadni.
Forrás: A színésznőt kicsit sem túlzás bombázónak nevezni, még annak ellenére sem, hogy már 75 éves. Állítása szerint fiatalságának kulcsa a fiatal szerelmeiben keresendő, illetve az egészséges önbizalmában.
Forrás: Az Oscar-díjas sztár 76 esztendős és mindent elért, amit egy erős, független nő kívánhat az életben. Boldog házasságban él és a karrierje is töretlen. Egy interjúban elmondta, hogy ennek valószínű az az oka, hogy sosem félt az idő múlásától, és az élete minden percét élvezte.
Forrás: A csodás filmcsillag 80 esztendős, de még mindig forgat, és esze ágában sincs Hollywood cicababái mögé beállni, hogy ráncfelvarrással és botoxszal tartsa egyben az arcát. Nincs is rá szüksége, hiszen kora egyik legszebb sztárja.
Forrás: A színésznő már a 76. életévét tapossa, ami kicsit sem látszik rajta. Ez többek között életszemléletének és kisugárzásának köszönhető. Ő ugyanis nem volt hajlandó behódolni annak a társadalmi elvárásnak, hogy egy nő csak is akkor ér valamit, ha kötelezően szül és férjhez megy. Bár sok szerelme volt, a mai napig szingli, és az anyaságba is egyedül vágott bele. Két örökbefogadott gyermeke van.
Forrás: A Grease színésznője mindenki számára igazi példakép lehet, de nemcsak amiatt mert 73 évesen is elképesztően gyönyörű, hanem azért is, mert kétszer is legyőzte a rákot, rengeteget jótékonykodik és világ életében azon volt, hogy a természetességét megtartva öregedjen meg. Sajnos ez a lányáról, Chloé-ról már nem mondható el...