Galéria

Sztárok, akiket szexuális zaklatással vádoltak

Forrás:

A vidámnak és kedvesnek tartott Cuba Gooding Jr. Nem is egyszer nézett szembe a vádakkal. 2003-tól kezdődően több tucat nő jelentette fel, hogy fogdosta őket, és még 2018-ban is érkeztek újabb vádak ellene.


Forrás:

Ed Westwicket, a Gossip Girl sármos sztárját három nő is feljelentette, ketten erőszakért, egy pedig zaklatásért. Vádat azonban nem tudtak emelni, bizonyítékok hiányában.


Forrás:

Ben Afflecket 2003-ban érte a vád, hogy ölelkezés közben megfogdosta egy nő mellét. A színész bár nem emlékezett konkrétan az esetre, nyilvánosan bocsánatot kért. Sajnos a sztárnak voltak problémái az alkohollal akkoriban.


Forrás:

James Franco ellen több soron is pert indítottak. Négy nő is azt állítja, akik a színi tanodájába jártak, hogy illetlenül viselkedett velük és szexuális nyomásnak. kizsákmányolásnak tette ki őket. A színész-rendező-producer tagadja a vádakat.


Forrás:

Cristiano Ronaldo ellen nemi erőszak vádjával indult eljárás, miután 2009-ben megvádolták őt. A futballsztár Las Vegas-i szállodai incidense végül egy tetemes összeg kifizetésével zárult és a nővel titoktartási szerződést írattak alá. CR7 szerint a légyott kölcsönösségen alapult, és csak le akarták járatni.


Forrás:

Ki gondolná, de Justin Biebert is megvádolták. A Twitteren egy Danielle nevű nő állította, hogy a popsztár 2014-ben egy austini (Texas) szállodában szexuálisan zaklatta őt. Bieber azonban bizonyítékokkal cáfolta meg a vádat és jogi lépéseket is tett.


Forrás:

Bár évtizedekkel ezelőtt történt, és úgy tűnik, egyszeri eset volt, Martin Lawrence ikonikus humoristát szexuális zaklatás miatt beperelte Tisha Campbell, a Martin című sitcom társszereplője. Az ügyet végül rendezték a bíróságon és azóta jóban is vannak.