Galéria

Így néznek ki ma A Gyűrűk Ura gyerekszínészei

Forrás: Katie Jackson az első filmben volt láthat (a kép jobb oldalán) a hobbitgyerekek között.
Forrás:

Katie Jackson talán a legszerencsésebb színészpalánta volt a filmben. Ő A Gyűrűk Ura és a Hobbit filmek rendezőjének, Peter Jacksonnak a lánya, így elkerülhetetlen volt, hogy valahogy becsempésszék őt a filmekbe. Azóta több nagyobb szerepe is volt, szerepelt például a Ragadozó Városok című alkotásban, illetve amikor eldőlt, hogy elkészül a Hobbit-trilógia, kérdés sem volt, hogy szerepet kap.


Forrás: A Két Torony fiatal, rohani harcosa, Haleth, aki Aragorntól kap reményt a helm-szurdoki csata előtt.
Forrás: Calum Gittins új-zélandi színész. A Gyűrűk Urán kívül más nagyobb filmben is szerepelt, ilyen például a Király Beszéde vagy a 6 Days. Érdekesség, hogy a Két Torony forgatása alatt Calum hangja mutálódott, nem volt teljesen stabil a hangszíne, ezért a filmben nem is az ő hangját hallhattuk.
Forrás:

Freda és bátyja, Eothain, akik egy rohani kis faluból menekülnek Szarumán orkjai elől. A testvérpárnak kiemelt szerepe volt a Két Torony történetének alakulásában. Általuk jutott el Rohan fővárosába a hír, hogy az országot folyamatos támadások érik.


Forrás:

A színésznő, Olivia Tennet szép karriert tudhat maga mögött. Nagyon felkapott alkotásokban még nem láthattuk őt, de már több, mint 30 filmben szerepelt, és még mindig csak 31 éves.


Forrás:

Sam Comery színészi karrierje nem folytatódott a Gyűrűk Ura után, és nem sok infó található róla az interneten. Annyit tudni, hogy mindennapi életében inkább a zene felé fordult, és nem maradt a filmiparban.