Galéria

Minden, amit tudnod kell a menzesz alatti hancúrozásról

Forrás: Bármennyire is furcsa, nem mindenkinek jön be menzesz alatt történő szex. Éppen ezért, mielőtt belekezdenétek, előbb beszéljetek a témáról és arról, kinek, milyen félelmei vannak. Esetleg, mit próbálna ki. A nők szexuális étvágya ilyenkor sokkal nagyobb, tehát a döntés mindig a kezetekben van.
Forrás: Egy-két vérfolt vagy éppen kellemetlenség szinte mindig előfordul ilyenkor, ezért egy törülközővel mindenképp készüljetek fel. De, ha egy kis extrára vágynátok, akkor kezdjétek máris a zuhany alatt. A víz segíti a vér könnyebb távozását, és a szennyes miatt sem kell aggódni.
Forrás: Bár a menstruáció alatt nincs igazán szükség sikosítóra, ha nagyobb élvezetre vágynátok, akkor vegyetek vízbázisú terméket. Egyrészt, mert a menstruáció nem vízcsapként működik, másrészt ilyenkor a hormonok miatt sokkal érzékenyebb lehet egy nő belülről. 
Forrás:

Tévhit, hogy ilyenkor nem lehet teherbe esni, ezért mielőtt vadul egymásnak esnétek, mindenképp gondoljatok a biztonságra. Főleg, hogy ilyenkor a nemi úton terjedő betegségek is sokkal könnyebben képesek utat törni maguknak. Bár sok esetben zavaró lehet az óvszer, célszerű vékony és bordázott fajtát választani.


Forrás:

Ha menzesz alatti szexről van szó, nagyon fontos a pozíció. Nemcsak az ágynemű tisztasága, hanem a kellemes együttlét szempontjából is. A piros napokon ugyanis nem minden pozitúrában élvezi egy nő a szexet. Többek között a kutyapóz és a lovagló póz sem a legjobb választás, hiszen ennél a kettőnél tud a legmélyebbre hatolni egy férfi. Inkább a misszionárius és az oldalt fekve pózokat részesítsük előnyben.


Forrás:

De, ha érveket kerestek, miért is érdemes ilyenkor összebújni, akkor íme a legjobb:

Az orgazmus elősegíti a vér keringését a testben, amelynek következtében a méh képes ellazulni, ezáltal pedig a görcsök is megszűnnek. De egyes kutatások szerint az orgazmus a menzesz alatti ingerlékenységre, illetve feszült érzésre is nagyszerű megoldás.