Galéria

Sztárok, akik félreléptek, és lebuktak

Forrás: Az Alkonyat trilógia sztárja eléggé kiverte a biztosítékot a rajongóinál, amikor viszonyt kezdett a nős Rupert Sanders-vel. Nem mellesleg  a férfi ekkor még Liberty Ross férje volt, a színésznő pedig Robert Pattinsonnal járt.Amikor Sanderst arról kérdezték, nem aggódott-e, hogy a botrány árnyékot vet a karrierére, ennyit válaszolt:"Ha azért ítélnének meg valakit, mert elkövetett egy pillanatnyi hibát, nem születne művészet"
Forrás: Liz éppen a negyedik házasságát taposta Eddie Fisherrel, akit a saját barátnőjétől, Debbie Reynoldstól nyúlt le. Az ekkor szintén házas Burton hódításainak listáján pedig olyan nevek szerepeltek, mint például Gábor Zsazsa. És akkor jött a Kleopátra forgatása... A házasságukat még maga a pápa is elítélte, először mégis 10 évig voltak együtt. Később elváltak, majd újra összeházasodtak, de az akkor már nem tartott sokáig. Egyébként a mai napig az övék a legnagyobbnak tartott szerlem Hollywoodban.
Forrás: Jennifer Lopez és Ben Affleck 2002-ben jöttek össze és 18 hónapig voltak együtt. Jennifer Lopez és Chris Judd akkor még házasok voltk, de szépen csendben és gyorsan elváltak. Jennifer Lopez és Ben Affleck az eljegyzésig jutott, mikor váratlanul szakítottak. Ben ezek után elvette Jennifer Garnert, akivel összeházasodtak és három gyerekük született. Az énekesnő férjhez ment Marc Anthonyhoz és hamarosan két ikerpárral bővült a családjuk. Aztán JLo elvált és sokáig egy táncos fiúval Casper Smarttal randizgatott. Bennek 10 év után ment tönkre a házassága Jenniferrel, lehet, hogy újra egymásra találnak?
Forrás: Akkoriban nagy port vert fel a hír, hogy Federline elhagyta terhes feleségét az énekesnőért. Úgy tűnt, hogy jó dötés volt a félrelépés, és a szerelem kitart, de ennek a házasságnak is válás lett a vége. Azonban anyagilag biztosan megérte, mert, rekordösszegű gyerektartást fizet Britney a volt férjnek.
Forrás:

Frank Sinatra életének legfontosabb nője Nancy Barbato volt, amikor találkoztak, az énekes még csak 19 éves volt. Összeházasodtak, 3 gyerekük született, azonban Sinatra beleszeretett Ava Gardnerbe. 1951 októberében jelentették be, hogy Nancyvel elválnak, és még ugyanabban az évben összeházasodtak Avaval, 10 nappal a válást követően.

 

 


Forrás:

James Packer milliárdos az énekesnő kedvéért vált el a feleségétől, és eljegyezte Mariah-ot. Ez az eljegyzés felbomlott, és az üzletember nagyon megbánta a kalandot. Így nyilatkozott erről: "A magánéletem mélypontján voltam. Kedves, vicces és izgalmas személyként ismertem meg. Mariah maga a nő. Azonban számára és számomra is hiba volt az egész" - és hozzátette, a Mariah-val való kapcsolatánál csak az volt nagyobb tévedés, amikor elvált volt feleségétől, Erica Baxtertől.