Galéria

Szívdöglesztő vöröskék: Híres férfiak, akiket lángoló vörös hajuk miatt imádunk

Forrás: Az énekes napjaink legnépszerűbb sztárjai között tudhatja magát, akit hangja mellett vörös haja miatt is imádnak a nők. Bár ő egy nemrég készült interjúban elárulta, hogy annak idején a South Park egyik epizódja teljesen tönkre tette a életét, ma már elfogadta lángoló fürtjeit.
Forrás: A Szégyentelen című filmben megcsodálhattuk óriási férfiasságát és színészi képességeit is, amelyet csak még ellenállhatatlanabbá tett vörös haja. Az ír felmenőkkel rendelkező színész szívét sajnos már elrabolták, méghozzá Alicia Vikander.
Forrás: A világ talán leghíresebb vörös férfijáért nők milliói rajonganak. Harry herceg, ugyanis elképesztően jóképű, okos és mindemellett befolyásos. Bár a királyi család mindig fekete bárányként kezelte, az elmúlt években bebizonyította, hogy szeret saját maga dönteni az életét illetően.
Forrás: Bill Weasley-ként híressé vált színészt olyan alkotásokban láthattuk, mint a Fekete tükör, a Nyúl Péter, a Star Wars, illetve az Ex Machina. Az ír sztár finom arcvonásaival egyből belopta magát az emberek szívébe, vörös haja és kék szeme pedig minden nőt képes levenni a lábáról.
Forrás: Ron Weasley, azaz Ruper Grint kétségkívül sokat köszönhet vörös hajának, hiszen ha nem így születik, sosem kapja meg a Harry Potter-könyvek meghatározó karakterének szerepét. A filmadaptációkban évről évre egyre férfiasabb és határozottabb külsejű lett. Nem hiába rajong érte a fél világ.
Forrás: A Star Wars-filmek Obi-Wan Kenobi-ja már a 90-es években is nagy sztárnak számított. Skót származása mellett vörös haja miatt is nagy kedvence volt a rendezőknek, akik szerint Ewan személyiségének kifejezetten ad egy kis fűszert a rezes szőrzete.