Galéria

Sztárok legdrágább szülinapi partijai

Forrás: A kis Harper első szülinapja nagy esemény volt a család életében, ezért nem spóroltak a szülők a szervezésnél! A hercegnős buliban minden rózsaszín volt, tele hatalmas pink plüssökkel, ugrálóvárral, lufikkal, cupcake-kel, és még pónilovakat is hoztak az eseményre, helyszínnek pedig Beverly Hills-i villájukat választották. A partit egyébként néhány nappal Harper szülinapja elé szervezték, hogy az igazi szülinapon szűk körben, otthon ünnepelhessenek.
Forrás: Katie Holmes és Suri Cruise most már jóval visszafogottabban ünnepelnek, de volt idő, amikor rengeteget költött a színésznő egy bulira. Még akkori férjével, Tom Cruise-zal csaptak hatalmas partit a kis Suri 2. szülinapjára: 17 ezer dollár volt csak az élővirág dekor, 45 ezer dollár a kaja, és nem kevés pénzükbe került az sem, hogy megtöltötték a szobát 1000 pillangóval!
Forrás: Amikor az örökösnő betöltötte a 21-et, naná, hogy óriási partit csapott! De nem érte be egyetlen estével, helyette inkább egy 5-napos bulit rendezett, a meghívott vendégeit pedig elrepítette Londonba, Tokióba, New York-ba, Los Angelesbe és Las Vegasba, hogy több helyszínt is kipróbáljanak. A szülinapi tortája 21 darabból állt, és összességében vendégenként 75 ezer dollárt költött. Hogy pontosan hány vendége volt, nem tudni, de az biztos, hogy jó néhány százezret elköltött erre az egy szülinapra.
Forrás: Amikor a modell 36. szülinapja közeledett, úgy döntött, hogy nem fog spórolni az ünneplésnél. Úgyhogy akkori barátjával kibérelték maguknak 3 napra a híres Burj Al-Arab hotelt, teljes egészében! Minden nap más tematikában zajlott a buli; első nap csak fehérben lehetett lenni, aztán hip-hop, majd brazil samba jegyében buliztak a vendégek. A koronát az estére Jafar ajándéka tette fel, a férfi ugyanis egy hatalmas gyémánt gyűrűt ajándékozott a modellnek!
Forrás: A Kardashian-Jenner lányok úgy döntöttek, anyukájuk 60. szülinapját olyan emlékezetessé teszik, amennyire csak lehet. Ezért 2 millió dollár értékben rendeztek neki Nagy Gatsby stílusú meglepetéspartit, amiből nem hiányozhatott a konfetti ágyú, virágszobrok, kristálycsillárok, és még a showműsorok sem!