Galéria

6 szérum, ami újjávarázsolja az arcodat a téli hidegben

Forrás:

Ez egy hihetetlenül szuper anti-aging szérum, melyben dúskálnak az antioxidánsok és a regeneráló hatóanyagok. Használatával ráadásul felvehetjük a harcot a légszennyezettség, a napfény okozta káros UV sugárzás, a különböző mesterséges fényforrások által kibocsátott kék fény és a stressz ellen is. Kell ennél több?


Forrás:

Ez a szérum az egyik legnagyobb személyes kedvencem, plusz trükköm pedig, hogy nem csak a szemem környékére rakok belőle, de az arcomra és egy picit a homlokomra is, a hatás pedig nem marad el! 13 növényi kivonat (többek között organikus erdei tubolya és kurkuma) gondoskodik arról, hogy a ráncok kisimuljanak, a duzzanatok és a sötét karikák pedig eltűnjenek. Abszolút 10/10!


Forrás:

Nem titok, hogy imádom a La Roche termékeket, így erről is csak ódákat tudok zengeni! Ránctalanító koncentrátuma energizáló és bőrfelszín-feltöltő hatással is rendelkezik, amely segít az olyan mindennapi problémákban, mint például a kisebb, nagyobb ráncok, rugalmasságvesztés, vagy például a fáradtnak látszó bőr. A végeredmény pedig magért fog beszélni: rugalmasabb, üdébb arcbőr, amely teljesen feltöltődött!


Forrás:

Ha a könnyed szérumok rajongója vagy, akkor ezt tuti, hogy imádni fogod! Ha pedig érzékeny, irritált vagy dehidratált bőröd van, akkor egyenesen a kedvenc szérumod lesz az összes eddigi közül, ugyanis szuperül regenerálja és nyugtatja a bőrt, mindamellett, hogy még sebgyógyító hatása van!


Forrás:

A termék tiszta Elil Aszkorbinsavat és egy új generációs C-vitamin származékot tartalmas, amelynek köszönhetően a bőröd ragyogó és egységes lesz. Emellett szuperül minimalizálja a fáradtság jeleit és megvédi a szabad gyököket.


Forrás:

Nem véletlenül hívják ezt a terméket fiatalságaktiváló szérumnak, hiszen segít erősíteni a bőr mikrobiomját, emellett elősegíti a bőr regenerálódását és a külső hatásokkal szembeni védekezést. Csupán néhány nap elég, hogy az arcod fiatalosabbnak és ragyogóbbnak tűnjön!