Galéria

6 alkalom, amikor a királyi család női tagjai farmerben jelentek meg

Forrás:

A hercegné gyakran fordult meg Károly herceg pólómeccsein, és minden alkalommal farmert húzott. Ezek tökéletes alkalmak voltak arra, hogy megnézzük, hogyan öltözködik Diana, amikor nem kötelező elegáns ruhába bújnia. Kiderült, nagyon kedveli a hétköznapi és könnyen kombinálható darabokat, köztük a farmernadrágot is. Most mégis egy kantáros overált hoztunk tőle, ami idén ősszel újra divatosnak számít majd. Egy pólóinggel és loaferrel kombinálva laza hatást érhetsz el.


Forrás:

Ahogy édesanyja, Sarah Ferguson, úgy Beatrix is odavan a farmerdzsekiért, amit rendszeresen visel is. Nyáron sem hagyja otthon, hiszen jól tudja, hogy bármikor lehűlhet a levegő és jól jöhet egy extra réteg. Egy rövid ruhával és magassarkúval elegánssá teheted ezt az egyszerű összeállítást is.


Forrás:

Vilmos felesége mindig tisztában van az éppen aktuális trendekkel, ráadásul szupervékony alakján minden jól áll. Ez alól nem kivétel a farmernadrág sem. Imádjuk Katalin blézeres szettjét, mert egyszerre modern és elegáns, mégis laza.


Forrás:

Meghan Markle semmitől sem riad vissza, attól sem, hogy a farmerruhában jelenjen meg egy hivatalos eseményen. Már, amíg a királyi család dolgozó tagja volt. Azóta valószínűleg sokkal többször bújt farmerbe, mint a kamerák kereszttüzében valaha. Mindenesetre ez a szett 10/10.


Forrás:

Erzsébet királynő és Fülöp herceg fiának, Eduárd wessexi grófnak a felesége imád lazábban öltözködni, farmerből pedig a sötétebbet kedveli. Ezzel a szettjével sikerült bebizonyítania, hogy a kék és a barna igenis illik egymáshoz.


Forrás:

Károly herceg feleségét a 70. születésnapján fotózták le a hátsó kertben. A laza szettje árulkodott arról, milyen az, amikor hétköznapi ruhában, otthon tartózkodik és senki sem látja. A kék farmernadrágot sötétkék blézerrel és fehér inggel párosította, amit te is simán felvehetsz az irodába vagy egy állásinterjúra.