Galéria

6 tündöklő nail art, amit még télen ki kell próbálnod

Forrás: Az összhatás hihetetlenül kifinomult és cuki, így bátran kijelenthetjük, hogy ezt a manit a kísérletezők és az extra visszafogott lelkű emberek is imádni fogják! Mi biztosan!
Forrás: Ha imádod a jeget, és odáig vagy a Jégvarázsért, aki tuti, hogy hihetetlenül fog tetszeni egy a jégpályára hasonlító manikűr. A hangulata ráadásul elképesztően téli, de persze nem az évszak komor és sötét oldalát megfogva!
Forrás: A márványra hajazó körmök már egy ideje hihetetlenül divatosak, ennek pedig természetesen a tél utolsó részéről sem kell felszívódnia, sőt! Nyugodtan vállald be a stílust a legszínesebb változatokban, és fejezd ki magad ilyen formában is!
Forrás:

Ha igazán visszafogott és finom stílusod van, szinte kötelező kipróbálnod ezt a hihetetlenül stílusos és elegáns manikűrt, amit még Audrey Hepburn is megirigyelne!


Forrás: A jókedvünk érdekében, na meg persze azért, hogy ne depressziózzunk be a hideg idő miatt, érdemes bevállalni egy extra csillogós, szikrázó körmöt! Az tuti, hogy a pasik utánad fognak fordulni, a csajok pedig megkérdezik, hogy hol csináltattad a körmeidet!
Forrás: Attól, mert vége a karácsonynak, még nem kell lemondanunk az olyan manikűrökről, amelyekről picit a karácsony jut eszünkbe! Januárban még hihetetlenül nagyot mennek a piros-arany kombó, amit persze egy plusz csillogással is megspékelhetünk!