Galéria

Ez a legtökéletesebb reggeli rutin számodra a csillagjegyed alapján

Forrás:

Tüzes Kosként természetesen tele vagy energiával, így egy reggeli izzadás segíthet abban, hogy jól induljon a napod és készen állj a céljaid elérésére.

„Ha a napot egy edzésprogrammal indítod, akkor a csúcson maradhatsz és az élen járhatsz azzal kapcsolatban, amit aznap el szeretnél érni" - mondja Mckean.

Ha korán részt veszel egy edzésórán, elmész kocogni, vagy felpattansz a szobabiciklire egy gyors tekerésre, az tuti, hogy motiválni fog. Még egy 15 perces, gyors séta beiktatása a napod kezdete előtt is felpezsdítheti a véredet és felturbózhatja az energiádat.


Forrás:

Gyakorlatias föld jegyűként utálsz sietni - ezért a napodat mindenképpen nyugodt tempóban kezdd! Ha már előző este alaposan felkészülsz a reggelre, akkor csökkented annak az esélyét, hogy stresszelve vagy időhiányban ébredj.

„Kerüld a rohanást, hogy élvezhesd a reggelt!" - mondja Mckean, majd így folytatja:

„Ha minden készen áll, például a kávéfőződ vagy a nappali öltözéked, akkor több időd lesz arra, hogy a saját tempódban haladj."

Adj magadnak tehát elegendő időt az ébredésre, a pihenésre és egy nyugodt kávé vagy reggeli elfogyasztására, mielőtt belevetnéd magad a napi feladatokba. A munka és a magánélet egyensúlyának fenntartása kulcsfontosságú egy olyan föld jegyű ember számára, mint te, a reggeli rituáléd pedig ehhez abszolút megadja az alaphangot.


Forrás:

A mindig alkalmazkodó, változékony jegyek egyikeként nem vagy a szigorú rutinok nagy rajongója, ami viszont fontos számodra, az az, hogy összhangban legyél a körülötted lévő világgal. Ha úgy kezded a napodat, hogy válaszolsz a tegnap esti sms-ekre, csevegsz a szobatársaddal egy tea mellett, vagy lazán átfutod a közösségi médiát, sokkal földhözragadtabbnak, kötődőbbnek és tájékozottabbnak érzed majd magad.

„Az Ikrek számára fontos a kommunikáció, ezért az e-mailek ellenőrzése és a levelezések elküldése reggel az első dolgod kell, hogy legyen, hogy lendületben maradj!" - mondja az asztrológus.

A másokkal való interakció a napod kezdetén energiát ad és segít az ötletek áramlásában, így érdemes SOKAT beszélgetned!


Forrás:

Érzékeny víz jegyűként az álmosság a gyengepontod, de nyugi, ezt egy élénkítő fürdőzéssel „elmoshatod”, így reggelre energikusabbnak és önmagaddal összhangban lévőnek érezheted magad.

„Egy gyors fürdő vagy zuhany a nap elején segít, hogy a felfrissülés és a vitalitás érzésével könnyedén meg tudj birkózni a mindennapi feladatokkal!" - mondja Mckean.

Ezen kívül adj magadnak délelőtt időt arra, hogy meditálj és a napi céljaidra koncentrálj! Tedd a dolgokat nyugodtan extra csicsássá; gyújts meg egy frissítő citrus illatú gyertyát, de a zuhanyzódban lehetnek friss eukaliptuszlevelek is, ezek ugyanis szuperül felébresztenek és lendületbe hoznak!


Forrás:

Számodra az önkifejezés és a szíved kitárulkozása a legfontosabb, ezért kezdd a napodat azzal, hogy a kreatív energiáidat kiáramoltatod.

„A kreatív hajlamod kihasználása megadja az alaphangot a nap hátralévő részére!" – mondja az asztrológus, majd így folytatja:

„Válassz ki egy cuki outfitet, vagy posztolj egy vibráló Instagram-fotót!"

Használd a jól kipihent reggeli agyadat arra, hogy egy-egy kifejező rituáléval felpezsdítsd a szenvedélyt az életedben - legyen szó akár arról, hogy készítesz egy merész sminket magadnak, táncolsz a tükör előtt, miközben felöltözöl, vagy egyszerűen csak elénekled a kedvenc dalodat, miközben zuhanyozol.


Forrás:

A földhözragadt Szűz a csillagjegyek egyik legtermészetesebben szervezett és rutinorientált jegye, így könnyen lehet, hogy már van egy szilárd reggeli rituáléd. De időről időre mindenkinek szüksége van egy kis újragondolásra, ezért ellenőrizd magad, hogy még mindig prioritásként kezeled-e azokat az alapvető dolgokat, amelyek a napodat funkcionálisan működőképessé teszik.

„Lehet, hogy nem kell elmondani (mert mindent Szűz létedre mindent tudsz), de az ágyazás, a zuhanyzás és a fogmosás mindenképpen legyen az első dolgod ébredés után, ugyanis ezek a dolgok tisztán és élesen tartják az elmédet!" - mondja Mckean.

Tarts egyszerű és öngondoskodás-központú reggeli rutinját, hogy több időt tudj a nap izgalmasabb részeire szánni. Ha túl sok felesleges feladatot próbálsz belepakolni a reggeledbe, az agyadat zsúfoltnak fogod érezni!


Forrás:

Mérleg lévén mindened az egyensúly és a harmónia fenntartása az életedben, és nem csak képletesen! Kezdd a napodat úgy, hogy a fizikai egyensúlyérzékedhez igazodva nyújtózkodj, jógázz, vagy végezz néhány törzserősítő gyakorlatot!

„Az egyensúly kulcsfontosságú a Mérlegek számára!" – árulja el az asztrológus, majd hozzáteszi:

„Ahhoz, hogy az életerőd egyenletesen oszoljon el a nap hátralévő részében, ahhoz a reggeleket nyújtással kell indítanod!”

Ha egy sor jógaórával, egy online balett órával, vagy akár néhány egyszerű izomnyújtással indítod a napot, az hozzásegít ahhoz, hogy egész nap megőrizd a földhözragadtság és a rugalmasság érzését!


Forrás:

A Skorpió, mint az erőteljes Plútó bolygó által uralt jegy, a szélsőségekről híres. Tehát míg egyes jegyek nyugalommal akarják kezdeni a napjukat, neked valójában hasznos lehet, ha egy kis izgalmat és energiát viszel a reggeli rutinodba.

„Az intenzitás pont neked való reggelente!" - mondja Mckean, majd így folytatja:

„Legyen az egy szuper forró vagy hideg zuhany, egy intenzív kocogás vagy egy határozott lista arról, hogy mit akarsz elérni a nap folyamán, a lényeg, hogy akkor boldogulsz a legjobban, ha a napodat egy pozitív irányba terelt, extrém energiával indítod!"


Forrás:

Született kalandvágyóként valószínűleg nem szereted, ha egy ismétlődő rutin uralkodik a reggeleid felett, ezért nagyon fontos, hogy szándékosan tartsd frissen a dolgokat, és adj magadnak plusz időt, hogy izgalmasabbá tedd a reggeleket!

„A Nyilasok számára a legjobb reggeli rutin a spontaneitás!" – mondja az asztrológus, majd hozzáteszi:

„Legyen szó akár egy másik útvonalról az úti célod felé, vagy egy reggeli meditációról, hogy kitágítsd a tudatodat, mindenképpen találd meg a módját, hogy soha ne legyen unalmas a reggel, ez ugyanis nagy hatással lesz az egész napodra!”

Ha a hétköznapi apróságokat előre előkészíted - például a ruhádat és az ebédedet már előző este kikészíted/elkészíted -, akkor reggel több időd marad arra, hogy hódolj a szeszélyeidnek!


Forrás:

A Bakok az egyik legszorgalmasabb csillagjegyek közé tartoznak, így a napot tiszta szándékkal és összpontosítással kezdd mindenképp, így számos célodat a helyes úton tarthatod.

„Ha listát készítesz arról, hogy mit szeretnél elérni, és beütemezed a feladataidat, akkor azt fogod tapasztalni, hogy egyre több mindent tudsz elvégezni a nap folyamán!" - mondja az asztrológus, majd így folytatja:

„Ez összhangban van a gyakorlatias természeteddel, és lehetővé teszi, hogy kevesebbel többet érj el!"

Kezdj minden reggelt azzal, hogy leírod mindazt, amit remélhetőleg el fogsz végezni, prioritási szintek szerint rendszerezve az egészet, pluszban pedig jelöld ki a napod kereteit. Ennek köszönhetően úgy fogod érezni, hogy a feladataid felett állsz, és világos elképzelésed lesz arról, hogy mire kell összpontosítanod!


Forrás:

Vízöntő jegyűként természetednél fogva idealista és közösségorientált vagy, ezért hasznos, ha a reggeli rutinod részeként szándékosan a pozitivitást helyezed előtérbe.

„Társas jegyként számtalan barátod van, így, ha a napot egy közösségi médián közzétett poszttal kezded, az vidáman indítja a napodat!" - mondja Mckean.

Küldj Instagramon egy vidám GiF-et a legjobb barátnődnek, vagy küldj egy cuki üzenetet a kedvenc csoportbeszélgetésedbe, a lényeg, hogy a dologban legyen valami motiváló és csapaépítő, ebben vagy ugyanis a legszuperebb, és ami a legfontosabb, ettől fogod magad igazán jó érezni a nap további részében!


Forrás:

A Halak igazi álmodozó jegy, ami azt jelenti, hogy fontos számukra, hogy teljesen kialudják magukat. Ezek után nem meglepő, ha a reggeleidben mindenképpen békét és a nyugalmat helyezd előtérbe!

„A Halaknak lassan kell belerázódnia a mindennapokba!" – mondja az asztrológus, majd így folytatja:

„Válassz egy nyugtató hangot a reggeli ébresztéshez a harsogó ébresztő helyett, és adj időt magadnak, hogy lassan felébredj. De ezután se siess, hagyj elég időt a reggelire és a többi tennivalóra (hajmosás, kávé ivás stb.) is! Az is hasznos lehet, ha ébredés után feljegyzed az álmaidat, mivel a belső éneddel való kapcsolat segíthet abban, hogy inspiráltabbnak érezd magad a nap folyamán!