Galéria

Híres emberek szerelmi tetkói - Vajon ki és mennyire bánta meg?

Forrás:

Több mint 20 éve házasok, és a hatodik házassági évfordulójuk alkalmából egymáshoz illő tetoválásokat készíttettek. A testükre varratták héberül a „szerettemé vagyok, és a kedvesem az enyém” kifejezést. Victoria a gerincén, míg David az alkarján viseli.


Forrás:

2017-ben a kilencedik házassági évfordulójuk alkalmából Bey és Jay-Z összeillő „IV” tetoválást csináltatott a gyűrűsujjukra, amely a születésnapjukat és az esküvő napját is jelképezi. Bey szeptember 4-én, míg Jay-Z december 4-én született. Április 4-én házasodtak össze.


Forrás:

Az egykori házaspár tetoválása jól jelképezi a kapcsolatukat. Egy kedvelt ausztrál fűszert tetováltattak magukra, a Vegemite-t. Sajnos a szerelmükből idővel elfogyott a fűszer és szétmentek.


Forrás: Ki mondta, hogy a megfelelő tetoválásoknak azonosnak kell lenniük? Bár a tetoválásaik nem teljesen azonosak, mindketten a nagyapjuknak szentelték őket, és egy időben varratták. Jonas a nagyapja portréját tetováltatta egy keretben, alatta katonai számokkal, míg Turner egy betűt tetováltatott, amelyről a rajongók úgy vélik, hogy a nagyapja nevének kezdőbetűje.
Forrás:

Hemsworth és felesége tetoválása családi ügy. Mindkettőjük alkarján ugyanaz a tetoválás: C, E, I és S betűk a rovásírással. A betűk egyértelműen gyermekeik nevét jelentik, India, Tristan és Sasha, míg a C és az E Hemsworth és Pataky keresztnevét takarja.