Galéria

Cuki házi kedvencek? Híres emberek kicsit sem átlagos állatai

Forrás:

Fiatalabb korában a díva és unokatestvére szobatársak voltak. Az unokatestvérének volt egy Fendi nevű kígyója, aki velük élt, és a popdíva is rajongott Fendiért. Beyoncé együtt aludt és tévét is nézett a kígyóval. Az apja azonban nagyon félt az állattól, így Fendinek mennie kellett.


Forrás:

A sztár sajnos nemcsak a nőkkel bánt könnyelműen. Volt egy vízi agámája és egy szakállas agámája is. Utóbbi vízbe fulladt a medencében, míg az előbbi a rossz tartás miatt pusztult el.


Forrás:

A szépséges színésznőnek malaca van. De nemcsak egy törpedisznót tart, van egy bengáli cicája, egy papagája és egy mókusa is.


Forrás: Ez az elképesztően édes dél-amerikai teveféle már itthon is háziasítva lett. Kidman egy forgatása alatt találkozott alpakákkal és annyira megkedvelte a szelíd állatot, hogy otthonra is beszerzett egyet lányai legnagyobb örömére.
Forrás:

Cheryl Hines színésznőnek és családjának több házi kedvence is volt otthonukban, köztük a lánya emuja, amelyet férje ajándékozott neki. A nagy madár cuki volt, de végül egy emu farmra adták oda, ahol társakkal élhetett.


Forrás:

Az énekesnek pont olyan kapucínus majma volt, mint Rossnak a Jóbarátokban. Brown azonban engedély nélkül vásárolta lányának, így a hatóságok rövid úton elvették tőle.


Forrás:

A Nicsak ki beszél sztárja 2014-ben azt mondta a People Magazine-nak, hogy 14 gyűrűsfarkú makival osztja meg otthonát. Hogy ez mennyire igaz, nem tudni, de a színésznőt ismerve, lehet némi igazság alapja...