Galéria

3 tipp, hogy elkerüld a randizástól való kiégést

Forrás:

Ha túl sokat lógsz a közösségi médiás oldalakon, könnyen elveszítheted a motivációdat a randizás terén. Az Instagramon mindenki a legjobb és legboldogabb oldalát mutatja, ami tele van évfordulókkal, eljegyzésekkel és cukibbnál cukibb pillanatokkal. Ezek nem feltétlenül mutatják a valóságot, arra viszont pont elegek, hogy túl nagy elvárásaid legyenek a jövőddel kapcsolatban, amitől felerősödhet a szorongás és az egyedüllét miatti depresszió. A feed folytonos pörgetése helyett koncentrálj inkább más dolgokra, például a barátaidra, és az ő cukormázmentes történeteik meghallgatására.


Forrás:

Azt gondolnánk, hogy ha valaki elkezdett kiégni a randizásban, akkor mindenképpen szünetet kell tartani benne, ez viszont nincs így. Szakértők szerint ugyanis csupán az a fontos, hogy újra a kezedbe vedd az irányítást Tinder fronton. Tudd, hogy pontosan mit akarsz, ezt pedig merd is kimondani (vagy leírni)! Ne várj napokig, hogy elmondd a kiszemeltednek, hogy komoly kapcsolatot szeretnél, más pedig nem játszik, így megkíméled mindkettőtöket a fölösleges köröktől! Írj rá arra, aki tetszik, és irányítsd arra a beszélgetést, amerre te szeretnéd! Ha valaki valóban érdeklődő, ráadásul neked is bejön, ne ijedj meg tőle, egy randit simán megér a dolog!


Forrás:

Fontos tudatosítanod magadban, hogy egy sikertelen randi vagy ismerkedés nem a te kudarcod! Ezek a dolgok ugyanis egyáltalán nem jelentik azt, hogy alkalmatlan vagy egy kapcsolatra, vagy, hogy nem vagy elég jó! A türelem nagyon fontos egy esetleges szerelem kialakulásában, kutatások szerint ráadásul azok a párkapcsolatok sokkal tartósabbak, amelyek fokozatosan, lassan alakulnak ki, mint azok, amelyeket egy „szikra” gyújtott lángra.