Galéria

A-listás férfi színészek, akik a magánéletükben is van, hogy a bűnözők után futnak vagy épp életeket mentenek meg

Forrás:

Tom Hardy az Eredet, a Dunkirk vagy épp a Venom filmek sztárja - csak egy párat említve a sorból - nem ijed meg egy kis valós utcai üldözéstől. A The Sun beszámolója szerint Londonban, Richmond részében, otthonához közel sétált épp a sztár, amikor két tizenéves a piros lámpánál robogóval nekihajtott egy autónak. Az ütközés után a srácok hátrahagyva a kismotort futásnak eredtek. Hardy látva a jelenetet – szemtanúk elmondása szerint - mint, aki átkapcsolt szuperhős üzemmódba, a rendbontók után eredt. Kertek alatt rohanva végül elkapta a fiúkat, akiket egy buszmegállóba vonszolt és őrzött a rendőrök kiérkezéséig.  


Forrás:

Vin Diesel, a Halálos iramban című filmek sztárja Hollywoodban haladt motorjával egy forgalmas úton, amikor szemtanúja lett annak, hogy egy autó elveszítve a menetirányt, az útról letérve felborul, majd kigyullad. A színész motorjáról azonnal lepattanva az autóhoz rohant és mielőtt az még teljesen lángokban állt volna, kimentett a hátsó ülésről két gyerekét és az apát, aki a sofőr volt.


Forrás:

Schwarzenegger még 2004-ben mentette meg egy úszó életét. Hawaii-n nyaralt, amikor SUP-ján ringatózva észrevette, hogy valaki, beljebb a vízben láthatóan segítségre szorul. Gyorsan a víz alá már többször lebukó férfihoz evezett és felhúzta deszkájára. A kimerült fürdőzőt végül kivitte a partra.


Forrás:

Mondhatni ő New York egyik hétköznapi hőse. Kétszer is hálálkodásra foghatták volna az emberek, tettei miatt. Egyszer egy – mint utólag kiderült - brit nőt mentett meg attól, hogy az ellentétes közlekedésről elfeledkezve elgázolják. Visszahúzta ugyanis a hölgyet a járdára, mielőtt egy autó elcsaphatta volna. Máskor pedig az egyik parkban vetett véget egy verekedésnek.


Forrás:

Amilyen őrült, annyira józan bizonyos pillanatokban. Egyszer Londonban vette üldözőbe testőreivel a szomszédját kifosztó tolvajokat. Máskor pedig egy cserbenhagyásos gázolás áldozatát istápolta. A pórul járt nőt Los Angelesben gázolták el, aminek Cruise szemtanúja volt. A nő segítségére sietett, mentőt hívott, bekísérte a kórházba és a hölgy teljes felépüléséig, mely végül 7000 dollárt rúgott, állta a cehhet.


Forrás:

A farkasember bizony nem harap. Szelíd férfi hírében áll, ám igazi ausztrálként mindene az óceán. 2016 márciusában gyermekeivel szörfözött a Bondy Beach-en Sydney-ben, amikor az egyik legalattomosabb áramlatba, ’riptide’-ba kerültek a gyerekei. Ez az a partközeli esemény, mely során a partot ért víz egy csatornaszerű járatot képezve, visszaáramlik a mederbe. Ebben a csatornában a szívóerő viszont nagyon erős. A gyerekek ebbe kerültek bele, melyből elsőként az apa, Hugh Jackman próbálta kimenteni a 10 és 15 éves gyermekét. Az ausztrál 9News beszámolója szerint nyugodt és összeszedett volt a sztár, és kiváló fizikumáról adott tanúbizonyságot a parton dolgozó életmentőknek. Egyedül viszont kevés volt a mentéshez, így végül együttes erővel húzták ki a gyerekeket a vízből, melyért a színész nem tudott elégszer hálálkodni.