Galéria

5 sztori, ami szerint Jennifer Aniston nem is olyan jó fej

Forrás: A sztori a Született bűnözők forgatásáról szivárgott ki, ahol Isla Fisher, Tim Robbins és Will Forte is azt tapasztalta, hogy Jennifernek nem kenyere a vegyülés: "Minden nap az egész stáb együtt indult ebédelni és meginni egy jó kávét, ám ebből az egy órás rituáléból egy ember mindig kimaradt. Jennifer". Oké, erre mondhatnánk, hogy csak szeret egyedül ebédelni, ám ugyanerről a forgatásról az is kiderült, hogy Jen zárkózott viselkedése ennél sokkal tovább ment. Ragaszkodott ahhoz, hogy egy külön bejáratú luxus terepjáró vigye őt mindig a forgatások helyszínére, míg mások együtt utaztak. Ráadásul a lakókocsiját - ahol ugye egyedül ebédelt - is direkt messzebb kérte a többiektől.
Forrás: Ezt még a színésznő is elismerte, ugyanis egy forgatáson hozzávágott a rendezőhöz egy széket. Jennifer védelmében szóljon, hogy mindezt állítólag azért tette, mert nem tetszett neki, ahogy a rendező a stáb egyik tagjával beszélt, na de akkor sem dobálunk bútordarabokat...
Forrás: Jay Mohr-nak karrierje hajnalán, egészen pontosan a Mint-a-kép című film forgatásán volt szerencséje a színésznőhöz, aki állítása szerint kifejezetten lenézően viselkedik azokkal, akiknek még nincs elég nagy nevük a szakmában. Jay azt is elmondta, annak idején Jennifer minden mozdulatából sugárzott, hogy méltatlannak tartja, ha egy újonccal kell együtt dolgoznia, míg tapasztalatai szerint a legtöbb sztár kifejezetten kedveli a feltörekvő tehetségek kreatív energiáit.
Forrás: Jennifer lehet, hogy válogatós, ám másoknak meg pont őt tartják méltatlan partnernek. Hollywoodban akadnak olyanok, akik azért nem akarnak vele együtt dolgozni, mert egyszerűen nem gondolják tehetségesnek. Rupert Everett egy 2010-es interjúban is Jennifert hozta fel példának, mikor arról beszélt, hogy jelenleg a mozikban inkább sztárok láthatóak a vásznon és nem tehetségek. Joan Rivers pedig egy alkalommal csak szimplán unalmasnak nevezte a játékát.
Forrás: Örök vita a sajtó és a sztárok között, hogy ki mondja a végső áment egy cikkre, és úgy tűnik, Jennifer az a típus, aki semmit sem enged, amíg nem javítottak ki mindent az ő kedve szerint. Mindezt még a Vogue-nál is eljátszotta, ahol a magazin egykori munkatársa, Alexandra Shulman szerint soha egyetlen sztárral sem volt olyan kellemetlen dolgozni, mint vele. Alexandra szerint a magazin történetében egyetlen híresség sem javíttatott át annyiszor anyagot, mint Jen, és semmilyen mozgásteret nem engedett nekik, ami tekintve, hogy a Vogue-ról van szó, igen sértő. Rájuk sosem volt jellemző a bulvárkodás, mindig is az igényes anyagokat adnak ki kezeik közül, így Jennifer ilyes fokú bizalmatlansága sokakat bántott akkoriban a lapnál.