Galéria

Ennél a 3 csillagjegynél múlik el leggyorsabban a szerelem

Forrás: A Szűz az egyik legintelligensebb csillagjegy, épp ezért képes gyakran az eszére hallgatni a szíve helyett. Még a legszerelmesebb időszakaiban is képes uralkodni magán, és nem engedi meg magának, hogy rossz döntéseket hozzon, emiatt viszont gyakran teljesen elzárkózik a partnere elől. Ez a távolságtartás viszont előbb-utóbb az érzelmeit is befolyásolja, így kifejezetten hamar elmúlik nála a rózsaszín köd.
Forrás: A Kosoknak kell a pörgés és az újdonság, máskülönben hamar unatkozni kezdenek. Ez igaz rájuk a szerelemben is: ez a zodiákus gyorsan halad előre a kapcsolatában, fejest ugrik a románcba, majd utána nagyon gyorsan megváltoztatja a véleményét. Hirtelen lesz szerelmes, de ugyanilyen hirtelen el is múlik nála, és maga sem tudja megmondani, miért változik ilyen gyorsan a véleménye.
Forrás: A Nyilas egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy sosem elégedett. Mindig motoszkál benne a "mi lenne, ha?" kérdés, emiatt pedig gyakran hagyja ott azt, amibe épp belekezdett. Legyen ez egy munka vagy egy párkapcsolat, ő mindig gyorsan továbbáll. Ebben hatalmas szabadságvágya is szerepet játszik, hiszen ő nehezen viseli el, ha korlátozni akarják, vagy akár egy kapcsolat miatt keretek közé szorul.