Galéria

7 beauty újdonság, amit azonnal be kell szerezned még januárban

Forrás:

Ha nem hiszel a varázslatban, akkor ezek után ez tuti, hogy meg fog változni! Az Avon szuper ampullái ugyanis képesek helyreállítani 7 év kollagénvesztését akár 7 nap alatt. Ennek hatására már az első ampulla után azt fogod érezni, hogy a bőröd frissebb és simább, míg a 7. ampulla után egyértelmű lesz számodra, hogy a pofid jóval feszesebb lett és intenzíven telt, kisimult. Jól hangzik, igaz?


Forrás:

Oké, amikor körülbelül 8 éve megtudtuk, hogy a legkisebb Jenner lány előáll egy saját beauty márkával, akkor valljuk be, hogy nagyon szkeptikusak voltunk. Azóta jó pár év eltelt, és el kell ismernünk, hogy Kylie valamit nagyon jól csinál, termékei pedig hatalmas sikernek bizonyultak a világ minden részén. Az pedig külön öröm, hogy mostantól nem kell megrendelnünk a Kylie Cosmetics darabjait, elég csak besétálnunk a Douglas üzleteibe...


Forrás:

Ha tél és hideg (mármint tényleg NAGYON HIDEG), akkor muszáj beszereznünk egy olyan kéz- és lábápoló krémet, amely tényleg segít a kiszáradás, bőrirritáció, kipirosodás ellen. Ha pedig még nem találtad meg a számodra legtökéletesebb terméket, akkor nyugi, érkezik a segítség. A mandulatej és az lllóolajok az ép körömlemez képződését támogatja, míg a bőrfinomító olajok és a lanolin a kézápolásnál nyújt azonnal segítséget. Ha a bőröd gyakran kirepedezk és még érzékeny is, ez a te terméked!


Forrás:

Télen hihetetlenül fontos, hogy a megfelelő hatóanyagokat juttassuk be a bőrünkbe, hogy az tökéletesen egészséges és hidratált legyen a nagy hidegekkel szemben. Ez az arckrém tökéletes erre a célra, hiszen a jojoba olaj segíti a bársonyos bőrhám kialakulását, a birs és a vöröshere kivonata vitaminokkal felturbózva pedig támogatja a bőrstruktúra felépítő folyamatait. És akkor még meg sem említettük a gyógynövénykivonatokat és a hyaluronsavat, aminek köszönhetően a végeredmény fiatalosan üde és hidratált arcbőr lesz!


Forrás:

Bár maga a parfüm 2020-as megjelenésű, de ez a szuper kis szett abszolút új, amire érdemes rászánni a pénzt! Ráadásul nem csupán tökéletes ajándék, de magunkat is simán meglephetjük vele, aztán már csak a rengeteg bókot kell fogadnunk, amit az extra finom illatunkért kapunk majd folyamatosan. Az illat maga egyébként hihetetlenül nőies, egy gazán virágos-fás illat, amelynek a bergamott, a fehér virágok és a narancsvirág határozza meg a fő irányvonalát. Ha pedig egy illatnak Lady Gaga a nagykövete, akkor jobban tesszük, ha nem megyünk el mellette csakúgy...


Forrás:

A tonikoktól azt „várnánk”, hogy kiszárítják a bőrünket annak fejében, hogy szó szerint minden szennyeződéstől megszabadítják az arcbőrünket. Ennek a terméknek az esetében viszont nem áll fenn ez a probléma, ugyanis nem csupán nem szárítja ki a bőrt használat után, de még puhává is teszi azt! Szuper választás azoknak, akik alapvetően is repedezésre hajlamos bőrrel rendelkeznek!


Forrás:

A piacon sok szemkörnyék ápoló létezik, ám kevés olyan van, amely szinte azonnal segít felébreszteni a fáradt szemeinket. Ez a darab viszont képes erre, ráadásul géles textúrájának köszönhetően nem marad utána ragacsos érzés! Az pedig csak hab a tortán, hogy a termék a svájci gleccserekből származó vizet tartalmaz, amely hihetetlenül gazdag ásványi anyagokban, amelyek azonnal beépülnek a bőrbe. Kell ennél több? Szerintünk nem!