Galéria

5 dolog, ami szinte nullára csökkenti a megcsalás esélyét

Forrás: Ami a nőknek kell: intimitás

És náluk ez nemcsak a gyengédségről szól, hanem a ragaszkodásról és a szeretetről is. A nők fejében ezek számos módon kifejezhetők: csókok és ölelés, virágok, telefonhívás és mindennapi figyelmes gesztusok.
Forrás: Ami a férfiaknak kell: szex

A nők gyakran alábecsülik a férfiak szexuális igényét. Willard F. Harley úgy véli, hogy a férfiak szexuális igénye és a nők intimitás utáni vágya erősen összekapcsolódik. Ha egy férfi nem mutat gyengédséget, lemondhat a vad éjszakákról. És fordítva: ha egy nő elzárkózik a szextől, a férfi nem lesz gyengéd és romantikus vele.
Forrás: Ami nőknek kell: beszélgetés

A nőknek szükségük van arra, hogy meghallgassák őket, és visszajelzést is kapjanak. Az első randik a hosszú beszélgetésekről szólnak, és a nők számára nagyon fontos, hogy ez később is így maradjon. Willard F. Harley szerint, a nők hetente körülbelül 15 óra figyelmet igényelnek, ez pedig kicsit több, mint napi 2 óra.
Forrás: Ami a férfiaknak kell: társ a hobbijában

Sok nő azt a taktikát válassza, hogy a párja hódoljon csak egyedül a hobbijának, de a férfiak valójában vágynak arra, hogy szerelmük is érdeklődjön néha kicsit kedvenc tevékenységi köreik iránt.
Forrás: Ami a nőknek kell: őszinteség

A nők bizalma a partnerük őszinteségén alapszik. Ezért is olyan fontos, hogy ne játszák el a bizalmukat, ami a legkisebb részletek alapszik, és ha az "egy sör múlva indulok haza" nem egy sör, akkor ne mondjuk ezt nekik.


Forrás: Ami a férfiaknak kell: vonzó nő

Legyünk reálisak - a férfiak nem csak az intelligenciát értékelik, szükségük van arra is, hogy fizikailag is vonzó legyen/maradjon számukra a másik.


Forrás: Ami a nőknek kell: pénz

Pontosabban nem a végtelen pénz és gazdagság, hanem az anyagi biztonság.
Forrás: Ami a férfiaknak kell: meleg otthon

Bár sokszor tűnhet úgy, hogy nem érdekli ez a téma őket, vagy nem akarnak tenni a tiszta környezetért, igenis fontos számukra, hogy rendezett életterük legyen, és ha egy nő szívesen gondoskodik róluk, vagy mondjuk úgy, "anyáskodik" felettük, az számukra überelhetetlen.
Forrás: Ami a nőknek kell: egy jó apa

A nőknek fontos, hogy szerelmük helyes példakép legyen fiaiknak és tökéletes férfi legyen lányaik szemében. A felelősségteljes párt keresik, aki a nagybetűs családfő.


Forrás: Ami a férfiaknak kell: csodálat

A szíve mélyén minden férfi egy igazi szuperhős, és arra vágyik, hogy ezt a párjuk észrevegye.