Galéria

Sztárok, akik 2022-ben lesznek 70 évesek

Forrás: A színész a 80-as években vált ismertté, és volt idő, amikor bizony nők milliói rajongtak érte! Noha David idén ünnepli majd 70. szülinapját, ez nem tántorítja őt el a forgatásoktól. Sőt, most épp egy filmen és egy sorozaton is dolgozik!
Forrás: John Goodman is sokszínű karriert tudhat maga mögött Hollywoodban! És esze ágában sincs lassítani a 70-hez közeledve: jelenleg is épp Az erényes Gemstone-ék című sorozaton dolgozik.
Forrás: Jeff valószínűleg tudja az örök fiatalság titkát, mert hiába lesz idén 70 éves, elképesztően jó formában van! Nemcsak a forgatások, de családja is fiatalon tartja: neje 38 éves, és van egy 4, valamint egy 5 éves gyermekük!
Forrás: Az akciófilmek egyik imádott sztárja is azt vallja, hogy 70-hez közel is simán lehet forgatni. A színész most is épp két projekten dolgozik!
Forrás:

Christine Baranskit rengeteg filmből és sorozatból ismerhetjük: játszott a Mamma mia! mindkét részében, az Agymenőkben, A férjem védelmében című sorozatban, és ez csak néhány a sok közül! 

A színésznő, aki bőven nem néz még ki 70-nek, hamarosan pedig a Rossz anyák folytatásában tér vissza, ami a Bad Moms' Moms címet viseli (ezt Rossz anyák anyukáira lehetne fordítani magyarul).


Forrás: A színész a 80-as és 90-es évek alatt rengeteg főszerepet tudhatott magáénak, a Szellemírtók pedig sokak kedvence mai napig. Noha a színész is 2022-ben lesz 70, ettől még bőven forgat, sőt, íróként is tevékenykedik. Legutóbb a Szellemírtók folytatásában is láthattad.
Forrás: Liam, aki mára már akciófilmek főhőseként lett ismert, igazán színes karriert tudhat maga mögött. Ráadásul bebizonyította, hogy hiába lesz valaki 70 éves, a pörgős szerepeknek továbbra sem kell nemet mondania.
Forrás: Sharon Osbourne már a 70-es évek végén a zeneiparban dolgozott, miután pedig megismerte Ozzy Osbourne-t, a zenekar menedzselését is átvállalta. Az elmúlt évtizedekben aztán reality műsorokban és talkshowkban is kipróbálta magát. Boldog szülinapot előre is, Sharon!
Forrás: A színész leginkább a Lostból lehet ismerős, de valójában Terry O'Quinn rengeteg filmben és sorozatban tűnt fel. Meg nem mondanánk, hogy 70 éves lesz!
Forrás: Az olasz színésznő híres szüleinek köszönhetően fiatalon megtalálta önmagát Hollywoodban, de bebizonyította, hogy igenis megérdemli a sikert. A színésznő szintén 1952-ben született, és idén lesz 70 éves!
Forrás: Mr. T a szupercsapat őrmestere volt, akit társai szimplán csak Rosszfiúnak hívtak. A színész a filmezés után birkózóként és pankrátorként is kipróbálta magát. Idén lesz ő is 70 éves!