Galéria

10 egykori sztárpár, akikért odáig voltunk

Forrás:

Jennifer és Scott 1998- ban házasodtak össze, ám a házasság csak hat évig tartott. Jennifer ezután 2005 és 2018 között Ben Affleck felesége volt és három közös gyermekük született.


Forrás:

Sandra és a nála jóval fiatalabb Ryan csupán egy évig voltak együtt 2002 és 2003 között, de a kapcsolatuk megmaradt nagyon jó baráti kapcsolatnak. Ryan azóta megtalálta az igazit Eva Mendes személyében és két kislányuk született.


Forrás:

A pár négy évig volt együtt, 2002 és 2006 között, ám házasságra már nem került sor. Orlando Miranda Kerrt vette végül feleségül, de már ők is elváltak, azonban egy közös gyermekük született a házasságból, akit a válás óta a modellel közös egyetértésben nevelnek. 2016 óta pedig Katy Perry párja, akivel 2020 augusztusában született meg közös lányuk, Daisy Dove.


Forrás:

Jessica két év párkapcsolat után szállt ki a kapcsolatból 2006-ban majd végül Justin Timberlake mellett találta meg a boldogságot, akivel házasságot is kötött és ma már két kisfiú boldog szülei.


Forrás:

Ryan és Alanis 2002 és 2006 között alkottak egy párt, el is jegyezték egymást, azonban mégis különváltak még az esküvő előtt. Azóta Ryan megtalálta a boldogságot Blake Lively mellett, akivel már három közös kislányt nevelnek és a színésznő most várja negyedik gyermeküket.


Forrás:

Hilary köztudottan nagyot csalódott két évig tartó kapcsolatában és Joelben is amikor 2006-ban végül szakítottak. Azóta mindketten megtalálták a boldogságot, Hilary Duff másodszor is férjhez ment és 3 csemete büszke anyukája, Joel pedig Nicole Richiet vette el és két közös gyermekük született.


Forrás:

A kanadai énekesnő és Brody 2010 és 2012 között alkottak egy párt, de azóta már Brody is és Avril is más oldalán találta meg a boldogságot.


Forrás:

Ashton és Brittany 2003-ban randizgattak, de végül csak barátok maradtak. A színésznő sajnálatos halála nagyon megviselte Ashtont, de azóta már sikerült feldolgoznia a történteket és boldog férjként illetve apaként éli mindennapjait Mila Kunis oldalán.


Forrás:

Kirsten és Jake két évig randizgatott, 2002 és 2004 között, azonban mindketten hamar belátták inkább barátokként kell folytatniuk kapcsolatukat.


Forrás:

A két színész tinédzserként szeretett egymásba és nyolc éven át alkottak egy párt, 2002 és 2010 között.