Galéria

2021 legjobban öltözött magyar hírességei

Forrás: Egy igazi álom ez a ruha, amit Réka a Sztáröltözőben viselt, nem?
Forrás: Vivi a Velencei filmfesztiválon jelent meg ebben a mesés szettben.
Forrás: Blanka bohém stílusa üdítő színfolt a hazai palettán!
Forrás: Eka Angélát állítása szerint minden ősszel elkapja a párizsi hangulat - jövőre mi is tuti, hogy követjük ebben!
Forrás: 2021 egyik legstílusosabb kismamája egyértelműen az énekesnő volt, akinek szettjeiben mindig van egy kis játékosság!
Forrás: Az éles nyelvű influencer ebben a fenntartható kender farmerből készült ALMA Vetlényi szettben hódította meg a BCEFW-et.
Forrás: Enikővel 2021-ben nagyot fordult a világ, hisz édesanya lett, a stílusa pedig már nemcsak szimplán cool, hanem mommy cool!
Forrás: Ezt a karácsonyi szettet már nem lehetett volna tovább fokozni!
Forrás: A csodás Epres Panni mindig emlékezet minket arra, hogy a kevesebb viszont néha több.
Forrás:

Az RTL Klub Reggeli műsorvezetőjét Lakatos Márk stylingolta tavaly egy izgalmas fotósorozatban, melyhez egy igazán őszinte interjú is készült. Nekünk ez a kedvenc szettünk a sorozatból, de a többit is megnézheted ide kattintva!


Forrás: Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként hétről hétre kápráztatott el minket, az abszolút favorit számunkra viszont egyértelműen ez a kreáció volt.
Forrás: Kata mindig az egyszerű és kényelmes szetteket részesíti előnyben, és ezt a szokást várandóssága alatt is megtartotta. Az ő outfitjeinél nem találsz jobb inspirációt a hétköznapokra!
Forrás: Palvin Barbi idén végre ismét visszatért a vörös szőnyegre, méghozzá nem is egy alkalommal. A mi kedvencünk ez a szett volt a Velencei filmfesztiválról!
Forrás: Természetesen minden menyasszony gyönyörű, de 2021-ben nálunk Bogi, és az ő mesés Daalarna Couture ruhája volt az abszolút favorit.
Forrás: Szilvi a kényelmes, mégis nőies szettek mestere!
Forrás: Pataki Ági a példa arra, hogy a stílus tényleg kortalan!
Forrás: A magyar modellnek mindig kifogástalan a megjelenése, ez a nyári szett pedig különösen nagy kedvencünk volt a tavalyi évben!
Forrás: Csobot Adél az MTV Europe Music Awards-ot szántotta fel ebben az igazán vad outfitben!
Forrás: A fesztiválok koronázatlan királynője mindig elképesztő színpadi szettekkel rukkol elő. Ezt a DAIGE összeállatást a VéNégy Fesztiválon viselte.
Forrás: A stílusa kicsit sem visszafogott, ahogy ez a Kiss Márk kreáció sem volt az, de mi épp ezért imádjuk!
Forrás: Azért Nóránál sem ilyen egy átlagos lovas szett, de mi ezt nagyon éltük!