Galéria

Sztárok, akik az iskolai szerelmükkel élnek boldog házasságban

Forrás:

Gyakorlatilag azóta egy párt alkotnak, hogy besétáltak a Sayreville War Memorial középiskola előcsarnokába. A pár 1989-ben Las Vegas-ban esküdött egymásnak örök hűséget.

 


Forrás:

Meglepő lehet, ám igaz! A rapper azóta szerelmes kedvesébe, hogy találkoztak a Long Beach Polytechnic középsuliban. 1997 óta házasok, és három közös gyermekük van.

 


Forrás:

A színész-rendező a John Burroughs gimnázium tanulója volt, amikor megismerkedett későbbi feleségével, akit 1975-ben kísért oltár elé.


Forrás:

A Los Angeles Lakers szupersztárja az Ohio-i St. Vincent-St. Mary gimnáziumban szerettek egymásba, majd Savannah még az iskolai évek alatt várandós lett a sportoló első gyermekével. Aztán 11 év randizás után James megkérte a kezét, 2013-ban megházasodtak, mára pedig három közös gyermeküket nevelik.


Forrás:

A U2 frontembere és Alison a dublini Mount Temple Comprehensive School folyosóján találkoztak, majd 1982-ben feleségül vett. A szerelmük gyümölcse négy gyermekük: Eve, Jordan, Elijah és John.


Forrás:

Akármilyen hihetetlen is, az Emmy-díjas színész és felesége a mai napig abban a városban élnek, ahol egykor egymásba szerettek. 1979-ben házasodtak össze, és három gyermeket neveltek fel.