Galéria

Mert nem a méret a lényeg! Híres férfiak, akik alacsonyabbak, mint gondolnánk

Forrás: James Franco kisöccsét olyan filmekből ismerhetjük, mint a Szemfényvesztők vagy a 21 Jump Street – A kopasz osztag. Testvéréhez hasonlóan nagyon tehetséges és rendezőként is megcsillogtatta már művészi képességeit. De amellett sem lehet elmenni, hogy napjaink egyik legdögösebb pasija, aki viszont nem nőtt túl magasra, mindössze 170 cm. Egy interjúban azzal viccelt, hogy nem kaphatott meg mindent Istentől, de nem is bánja, mert így volt néhány ember, akire felnézhetett.

Haha!
Forrás: Nem titok, hogy.a színész mindössze 173 centi, ami egy átlagos nő magassága. Ettől függetlenül lenyűgöző sikereket ért el a filmek és persze a nők világában. Érdekesség, hogy egész életében a magas nőkre bukott. Magasság ide vagy oda, Tom többszörös Golden Globe-díjas színészként és filmproducerként vonult be a történelembe. Nem mellékesen pedig a legsikeresebb hollywoodi hírességek között tartják számon, akinek az életrajzában hét egymást követő 100 millió dollárt meghaladó bevételt kaszáló filmet találhatunk...
Forrás: Az AZ 2., a Széttörve és az X-Men sztárja számos műfajban megmutatta, hogy számára nincs lehetetlen. Lehet ő szuperhős, mutáns, elmebeteg vagy éppen egy démonnal harcoló rendező, biztosan zseniális alakítást kapunk tőle! A színész mindössze 170 centi, de mi így is rajongunk érte, akárcsak több millió nő szerte a világon.
Forrás: A világ egyik leghíresebb gyerekszínészeként ismerte meg a világ. A bölcsek köve óta eltelt 20 évben pedig ez mit sem változott. 165 centis magassága sem volt számára hátrány, hiszen a neve hallatán mindenki egyből vele akar dolgozni. Daniel horrorban és drámában is megcsillogtatta tehetségét, és mint kiderült - a reunionból is - , az idősebb nők szokták megfogni.
Forrás: A Gyűrűk Urával híressé vált Elijah 172 centis magasságával tény, hogy nem egy daliás lovag, de az biztos, hogy nála jobb Frodót keresve sem találhattak volna a trilógia készítői. A filmekkel egyébként világsztárrá nőtte ki magát, igaz azóta nem voltak nagyobb szerepei, de 20 évvel a produkció után is mindenki tudja, ki is ő.
Forrás: Mindössze 165 centi, vagyis igazán gyerek méretű maradt a színész, ugyanakkor ez egy kicsit sem tartotta vissza attól, hogy jelentkezzen az Éhezők viadala főszerepére, amit persze meg is kapott. Rengeteg kritikus szerint az egyik legígéretesebb színészek egyike, aki elképesztő alakításokat nyújtott az elmúlt években. Reméljük ez így is marad.
Forrás: A 36 éves színésszel nem volt túl bőkezű a sors, már ami a magasságot illeti, 165 cm. A Már megint Malcom egykori főszereplője a színészet mellett egy másik álmát is megvalósította, ugyanis autóversenyző lett. Egy interjúban azt mondta, hogy sosem volt B-terve, mindig mindent egy lapra tett fel és hitt magában, még akkor is, ha nem 190 magas, mint más filmsztárok.