Galéria

Híres nők, akikről azt rebesgetik, hogy kimondottan felszínesek

Forrás: A celebből lett sminkesmogul már kiskorúként elkezdte a plasztikai beavatkozásokat. Mára egy teljesen új arccal ismeri a világ, ám még sem ezzel van a gond. A reality-sztár rendre csak megfilterezett képeket tölt fel magáról, amelyekkel sokak szerint azt az üzenetet hirdeti, hogy a boldogságot csak az anyagi javakban, illetve a külsőnk mutogatásában kell mérni.
Forrás: Az egykor fényes karrier előtt álló színésznő volt már keresztény, muszlim, és féktelen bulis lány. Sőt, többször volt már eljegyezve - akárcsak most -, ugyanakkor az ő esetében mindig kiderül, hogy pillanatnyi fellángolásról volt szó. Talán ezért sem tudja mindenki komolyan venni.
Forrás: Az énekesnő sikert sikerre halmoz a karrierjében, ám a sztárok körében már nem igazán. Nem egy, nem két hírességgel akadt már össze a bajsza, de ha ez nem lenne elég, sokak szerint felszínes és kétszínű. Állítólag szereti magát híres emberekkel körbevenni, de ápolni a kapcsolatait már kemény melónak tartja. Így csak akkor hív fel valaki, ha szüksége van valamire.
Forrás: Abban sokan egyetértünk, hogy a felszínes szót kiérdemelte a sztár, hiszen évekig imádott tetszelegni a milliárdos örökösnő szerepében, amit a Simple Life című realityben aggattak rá. Affektálása miatt pedig kicsit sem lehetett komolyan venni. Azóta egy dokumentumfilmben már lehetett normálisan beszélni hallani, ahol könnyek közt mondta el, hogy valójában nem is ilyen, ám ezt sikerült megcáfolnia legújabb valóságshowjában, amit az édesanyjával és a húgával csinál.
Forrás: Kris mama talán mindenkin túl tesz, hiszen több millió követőjével hitette el, hogy a világ legjobb és legodaadóbb édesanyja. Pontosabban addig, amíg pár éve ki nem derült, hogy ő szivárogtatta ki saját lánya, Kim Kardashian szexvideóját, hogy ezzel fellendítse csemetéje karrierjét. A terv persze bejött, de vajon egy igazi anya biztosan ezt tette volna?! Hmm....
Forrás: Minden héten hallani valamit Angelina és Brad válásával kapcsolatban, ahogy arról is, hogy milyen karitatív tevékenységben vesz részt az Oscar-díjas színésznő. Nos jótékonyság ide vagy oda, sajnos több közeli ismerős és egykori alkalmazott árulta el, hogy a felszín alatt egy irányításmániás és kegyetlen nő lakozik. A színésznő mindössze a sajtó és a rajongók szemében szeret jó színben feltűnni, miközben a környezetében élőkkel lenézően bánik.