Galéria

7 ma már nagyon is szexi sztárpasi, akik karrierjük kezdetén egészen máshogy néztek ki

Forrás: Egy nagy színészdinasztia gyermekeként jött a világra, így már kőbe volt vésve, hogy őt is ebbe az irányba viszi az élet. Bár eleinte "nyálas ficsúr" stílusa miatt sokáig nem figyeltek fel rá a nők. Alexandernek igazán jót tett ez a néhány év, hiszen a legszebb férfiak táborát erősíti ma már, méghozzá elég biztosan. Ehhez egyébként egy jó fodrászra volt szükség, és a piros szín mellőzésére is.
Forrás: Lehet, hogy Blake Lively nem állt volna szóba régen a színésszel, hiszen ez a "2000-es évek tinije" arckifejezés és kecskeszakállra emlékeztető szőrcsomó az állán kicsit sem volt szexi. Ryan azóta egészen elképesztő átalakuláson ment keresztül. Ősz tincsei pedig még sármosabbá tették.
Forrás: Napjaink egyik legfelkapottabb színésze mindig is úgy festett, mint egy Adonisz, ugyanakkor stílusérzékből neki is jócskán hiányzott. Egy jó frizura és egy kis borosta csodákat tett ezzel a szép arccal. Nem is csoda, hogy annak idején őt választották a Marvel-filmek Thorjának.
Forrás: Az indiai származású színész annak idején a Gettómilliomos című Oscar-díjas film főszereplőjeként vált ismertté. Az akkor még csak kisfiú kinézetű színészről sok kritikus megjósolta, hogy nagy karrier előtt áll. Ez így is lett, sőt még a külseje is igen nagy változáson ment keresztül. Haját kicsit hosszabbra hagyta és a szakáll-bajusz kombó is remek döntés volt.
Forrás: Annak idején Keira Knightley barátjaként tűnt fel a pletykalapokban, ma pedig A szürke 50 árnyalata szexis főszereplőjeként ismerhetjük. A színésznek nem volt könnyű az ismertség elérése, főleg, hogy sokáig fittyet hányva a megjelenésére jelent meg a vörös szőnyegen. Mára viszont egy stílusos úriember lett belőle, akiért nők millió vesznek meg.
Forrás: A Fekete párduc sztárjának mindössze az évek múlására volt szüksége, hiszen már tizenéves korában jól lehetett látni, hogy egy nap igazi sármőr lesz. Tény és való, hogy a hosszú fürtjeit szükségszerű volt levágni, és a borosta is sokat dob a megjelenésén. Stylistja pedig a bő pulcsikat száműzte a sztár gardróbjából, mivel ilyen izmos alakot vétség lenne eltakarni.
Forrás: A Gyűrűk Ura Legolasa régen is óriási kedvencünk volt. Kisfiús bájával, finom arcvonásaival minden nőt képes volt levenni a lábáról, de azért a színészről készült legfrissebb kép jól mutatja, hogy azóta nemcsak a divat iránt lett érdeklődőbb, hanem a korral ő is nemesedett.
Imádjuk!