Galéria

2021 legszebb sztárpárjai - Nekik hozta meg az idei év az igaz szerelmet

Forrás:

Millie Bobby Brown és Jon Bon Jovi fia, Jake Bon Jovi a nyár elején lett gyanús, miután randevúzni látták őket. Végül elismerték, hogy ők ketten többek, mint barátok.


Forrás: Az év egyik legnagyobb meglepetés szerelme volt Olivia Wilde és Harry Styles kapcsolata, akik a színésznő rendezésében készült Don't Worry Darling forgatásán szerettek egymásba. A sztár pár hónappal később hivatalosan is bejelentette, hogy külön költözik gyermekei apjától, Jason Sudeikistől.
Forrás: Az énekesnő és az üzletember egy üzleti találkozón lángoltak fel egymás iránt. Kapcsolatukat pedig egy kosármeccsen vállalták fel először nyilvánosan. Egy nemrég készült interjúban Adele elmondta, hogy jelenlegi párjával nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.
Forrás: Zoë Kravitz és Channing Tatum szerelméről már azóta pletykálnak, hogy nyáron együtt dolgoztak Zoë új filmjén, a Pussy-szigeten. Aztán a MET-gálán is sokat együtt voltak, és együtt is távoztak.
Forrás: Zendaya és Tom Holland júliusban erősítették meg kapcsolatukat, amikor megjelentek róluk a paparazzik csókolózós fotói. Örömünnep volt ez a Pókember rajongóknak.
Forrás: Kourtney Kardashian és Travis Barker az Instagramon erősítette meg kapcsolatát, miután hetekig tartó találgatások övezték szerelmüket. A nagy közös debütálás a szeptemberi VMA vörös szőnyegén történt meg.
Forrás: Jennifer Lopez és Ben Affleck közel 17 év után élesztették fel szerelmüket, a földrengéssel felérő hírt szeptemberben, a Velencei Filmfesztiválon tették hivatalossá, a vörös szőnyegen.
Forrás: Aaron Rodgers és Shailene Woodley nagy nehezen megerősítették, hogy februárban eljegyezték egymást, miután kapcsolatuk nagy részét hónapokig titokban tartották.
Forrás:

Sokáig csak pletyka szinten keringett, de végül Kim Kardashian és Pete Davidson novemberben megerősítették, hogy randevúznak és nagyon boldogok együtt. Az exférj, Kanye már kevésbé volt elragadtatva a hírtől.


Forrás: A nem mindennapi sztárpár augusztusban lépett először hivatalosan a vörös szőnyegre, mint pár, méghozzá a Suicide Squad premierjén. Hogy pontosan, hogyan és mikor keveredett össze a rendező és a szépséges énekesnő, máig homály fedi, mindenesetre annyit tudni, hogy év elején kapták őket le többször is a fotósok Ausztráliában.
Forrás: Renée Zellweger és Ant Anstead szeptemberben tették hivatalossá kapcsolatukat, miután júliusban napvilágot láttak a kapcsolatukról szóló első pletykák. A képek tanúsága szerint a sztár sose volt ilyen boldog.
Forrás: A színész és kedvese kapcsolata igazi szenzáció volt pár napig, hiszen Henry kevés barátnőjét vállalta fel a nyilvánosság előtt.  Sokan azonban rögtön azt kezdték el terjeszteni a párról, hogy a kölcsönös érdekek fűzik őket egymáshoz, semmint a valódi érzelmek, hiszen Natalie a Legendary Entertainment nevű stúdió televíziós és digitális média részének alelnöke... Szerencsére hamar kiderült, hogy őszinték az érzéseik!
Forrás: A pár a VMA vörös szőnyegén vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak. Állításuk szerint közös daluk, a "Flames" felvételének első stúdiós napján tudták, hogy szerelmesek lesznek egymásba.