Galéria

10 sztárgyerek különleges nevének a története

Forrás:

Victoria kedvenc könyve a Ne bántsátok a feketerigót!”, melynek szerzője Harper Lee. Kislányukat az ő tiszteletére nevezték el Harpernek, a középső nevét, a Seven-t (hét) pedig azért kapta, mert a házaspárnak az a szerencseszáma.


Forrás:

A Smith házaspár esetében egyértelmű, hogy maguk után nevezték el a gyermekeiket. A Willow a Will női megfelelője, míg a Jaden nagyon hasonlít a Jadára.


Forrás:

Monroe a híres szépségikonról, színésznőről Marylin Monroe-ról kapta a nevét, de a Moroccannak is van története. Ez a neve ugyanis az énekesnő New York-i luxuslakásában annak a szobának, ahol Nick Cannon annak idején megkérte a kezét. 


Forrás: A színész házaspár lánya nevét a Legenda című filmből választotta, melynek Mia Sara és Tom Cruise játszotta a főszerepét.
Forrás: Az énekesnő egy folyó közelében él a férjével, akivel az egyik nap az erkélyükön pihenve arra jutottak, hogy miért ne lehetne River (angolul folyó) a kislányuk neve. A gyermek a második nevét az anyai nagymamájától kapta. Kelly Clarkson és a párja szerint azért is különleges River Rose neve, mert alliterál valamint a természetre emlékezteti az embereket.
Forrás: Személyes okokból adta a Bear Blaze nevet az egyik fiának Kate Winslet, aki elárulta, hogy a Bear (medve) egy gyerekkori barátja beceneve volt. A Blaze (lángol) arra utal, hogy a színésznő és a férje egy tűz elől menekült a megismerkedésük hétvégéjén.
Forrás:

A színésznő a férje szülővárosa, az olasz Aviano előtt akart tisztelegni, amikor az Aviana Olea, becézve Avi, nevet adta a kislányának.


Forrás: A szülők nem mást, mint Superman születési nevét adták a gyermeküknek.
Forrás: A híres műsorvezető elmondta, hogy a feleségével gyakran nyaraltak a new hampshire-i Winnipesaukee-tónál, ahol az eljegyzést is történt, ezért első kislányukat a tóról nevezték el, ám mivel Winnipesaukee hosszú lett volna, ezért Winnie-re rövidítették. Arról azonban nem tudunk, második gyermeküknek miért a Franny nevet adták.
Forrás: A színésznő egyszer az Oprah-showban adott magyarázatot arra vonatkozóan, miért az Apple (Alma) nevet adta 2004-ben született lányának: "Az alma (Apple) olyan édes, egészséges és bibliai"- mondta nevetve a műsorvezetőnek.