Galéria

4 érdekesség, amit nem tudtál Csiszár Istvánról, a Sztárban sztár leszek! győzteséről

Forrás:

Csiszár István a műsorban az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét, a Maneskin együttes frontemberét, Damiano Davidot is tökéletesen leutánozta. Maga az együttes is kíváncsi volt az előadásra, és nemcsak végignézte azt, de meg is dicsérte a tehetséges színész-énekest. Mint kiderült, bár Csiszi az olasz nyelvet nem érti, így csak betanulta a szöveget, ám az Instáján olvasható infók szerint a magyar mellett németül, angolul és oroszul is tud.


Forrás:

Az élő showk alkalmával már többször szóba került, hogy egy édes kislány édesapja, sőt a fináléban azt is elárulta, hogy a baba most épp 9 hónapos. István és felesége, Bettyna pedig a gyönyörű Valentina nevet választották csemetéjüknek. Csiszi felesége egyébként profi táncos és pilátesz oktató, de jelenleg a babával van otthon.


Forrás: A koronavírus óta megváltoztak az esküvői szokások, sok helyen előkerültek a maszkok, fertőtlenítők, míg sokan szűk családi körre redukálták a nagy násznépet. Istvánéknál sem volt ez másképp, akik idén januárban mondták ki a boldogító igent, polgári szertartás és néhány családtag jelenlétében.
Forrás:

Az lett volna a furcsa, ha István a fantasztikus énekhangjával nem próbált volna már szerencsét valamilyen tehetségkutatóban az évek alatt. Lehet, hogy emlékszel rá, de ha nem, akkor ideje feleleveníteni: Csiszi 2010-ben az X faktorban is szerepelt és a válogatón sikerült továbbjutnia. Itt meghallgathatod a produkciót.