Galéria

Ilyenek az egyes csillagjegyek, amikor szerelmesek

Forrás: Tele vagy élettel és energiával és szereted a kapcsolataidat is intenzíven megélni. Arra kell ügyelned, hogy ne játszd túl a kedvenc macska-egér játékodat, ha egyszer forrón, máskor fagyosan viselkedsz vele, az még a legodaadóbb partner idegeit is kikészíti!

Ideális partner: Oroszlán, Nyilas


Forrás:

Érzéki vagy és ha valakivel megvan a kémia, nagyon szenvedélyes tudsz lenni, ami nem is múlik gyorsan. Ha elköteleződnél, nem tűröd a másiktól a taktikázást, az egyenes, korrekt, megbízható férfit értékeled.

Ideális partner: Skorpió, Szűz


Forrás:

Az optimizmusod, a műveltséged, no meg a beszélőkéd bűvöli el a partneredet. Reménytelen romantikus vagy viszont és nem szeretsz egyedül lenni, ami a szerelemhez való túlzott ragaszkodásba csaphat át. Figyelj a partnered jelzéseire, nem mindenki szereti, ha kisajátítják!

Ideális partner: Mérleg, Ikrek


Forrás:

Sosem bolondít meg teljesen a szerelem, valamennyire mindvégig tudatos maradsz. Igaz kapcsolatot keresel, vonzanak azok az emberek, akik terheket cipelnek, ambíciózusak és elhivatottak. Általában azért szeretnek beléd, mert támogatod a szerelmed lelkesedését és mindig meg tudod nevettetni.

Ideális partner: Skorpió, Bika


Forrás:

Mágnesként vonzod magadhoz az embereket és a figyelmet, karizmatikus és magabiztos vagy, könnyen ismerkedsz. Ám amikor szerelmes leszel, akkor csak az az ember létezik számodra, nagyon hűséges tudsz lenni. A féltékenykedésre és az uralkodásvágyad visszafogására kell figyelned.

Ideális partner: Kos, Oroszlán


Forrás:

Próbálod lazának feltüntetni magad, de ha szerelmes vagy, az érzés teljesen felemészt. Könnyebben jön számodra a taktikázás, a vádaskodás és a féltékenykedés, mint a nyugodt boldogság. Pedig kedves, türelmes és szeretetreméltó vagy, erre mindig emlékezz, no meg arra, hogy ne csak te dolgozz a kapcsolatotokon!

Ideális partner: Ikrek, Bika


Forrás:

Tudod mi a jó neked és nem nyugszol, amíg azt nem kapod, amit érdemelsz, például, hogy tiszteljen a másik fél. Nem sietsz sehova, kivárod, míg kiderül valakiről, érdemes-e vele komolyra fordítani a dolgokat. A béke és fenntartása és a kiegyensúlyozott kapcsolat nagyon fontos számodra.

Ideális partner: Vízöntő, Ikrek


Forrás:

Szuperszexuális vagy és a szerelem a minden számodra. Szenvedélyesen szeretsz és szenvedélyesen drámázol, néha kicsit talán túl agresszívan. Mivel ennyire intenzív vagy, nálad nyugodtabb partnerre van szükséged. Hajlamos vagy borúsan látni a világot, de ne hagyd, hogy az aktuális rosszkedved a kapcsolatodra is rányomja bélyegét.

Ideális partner: Rák, Halak


Forrás:

Független, szabadságkereső és kalandvágyó vagy, és szereted, ha ezt felismeri és tiszteletben tartja a szerelmed. Ösztönösen esel szerelemben, de minden valószínűséggel egy hasonlóan intelligens, jó ízlésű és utazás mániással, mint te magad. Mindig mozgásban kell lenned és olyan partnert választasz, aki szintén nem akar „megállapodni”.

Ideális partner: Oroszlán, Vízöntő


Forrás:

Nem keresel párkapcsolatot, mert a romantikánál szinte minden mást előre valóbbnak tartasz. Praktikus vagy és szereted tudni miért is dolgozol, családot és kényelmes boldogságra vágysz. Nagyon tudsz szeretni, de távol tartod magad az őrülten szenvedélyes emberektől.

Ideális partner: Szűz, Bika


Forrás:

Egyszerre jellemző rád az álmodozás és a stratégiai gondolkozás, ami a párkapcsolataidra is igaz. Folyamatosan, tudatosan teszteled, hogy a másik fél lehet-e számodra a tökéletes partner, miközben extrém, szenvedélyes „nem tudok élni nélküle” szerelemre vágysz. Ha magtalálod azt, akivel ez lehetséges, soha többé nem ereszted!

Ideális partner: Mérleg, Nyilas


Forrás:

Szeretetreméltó, édes és rugalmas vagy, bárkit képes vagy levenni a lábáról. Hajlamos vagy elkényeztetni a szerelmedet, de vigyázz, ne áldozd be a saját igényeidet a nagy odaadásban! Amikor szerelmes vagy, egy veszekedés napokra elronthatja a kedved, de egy kis kedvesség, vagy bók hamar fel is tud vidítani.

Ideális partner: Rák, Skorpió