Galéria

Ezen kell változtatnod a csillagjegyed szerint, hogy 2022 életed egyik legjobb éve legyen

Forrás: Kos

2021-ben sok hibát követtél el, de elgondolkodtál már azon, pontosan milyen következményeik voltak ezeknek? Az idő hajlamos elmosni az emlékeket, épp ezért fontos, hogy még egyszer utoljára átvedd őket magadban. Ülj le, ragadj tollat, és írd össze, mit rontottál el az elmúlt 12 hónapban. Mi az, amit sosem tennél meg újra? Mi az, ami negatív hatással volt az életedre, a szeretteidre és rád? Olyan nincs, hogy sosem hibázunk, de a saját tévedéseinkből igenis tanulhatunk. Miután sorra vetted őket, olvasd át alaposan a listádat, és tedd el a fiók mélyére. Időnként nyugodtan vedd elő a papírt, hogy emlékeztesd magad, de fontos, hogy 2022-ben ne fusd ugyanazokat a köröket!
Forrás: Bika

2022-ben nem követheted el azt a hibát, hogy kevesebbel is beéred, mint ami kijár neked! Nem pihensz eleget, túl sok feladatot vállalsz, mindig mindenki helyett cipeled a terheket, de ez lelkileg borzasztóan megterhelő. Idén muszáj határokat szabnod, és megtanulnod nemet mondani! Hiszen a szíved mélyén tudod, hogy sokkal többet érdemelsz, és igenis ki kell állnod magadért.
Forrás: Ikrek

Alapjáraton pozitív alkat vagy, de 2021-ben többször uralkodott el rajtad a negativitás, mint kellett volna. És sajnos ez még év elején is jellemző volt! Épp ezért fontos, hogy 2022-ben magad mögött hagyd ezt a nézetet, hiszen valljuk be, ez egyáltalán nem jellemző rád. Korábban képes voltál minden apróságnak örülni, és még a hullámvölgyekben is a pozitívumokat keresni, ez a hozzáállás pedig nem véletlenül vitt téged messzire! Idén muszáj tenned azért, hogy sokkal optimistább legyél, mert ez különleges dolgokat hoz el az életedbe.
Forrás: Rák

2021-ben folyton úgy tettél, mintha minden a legnagyobb rendben lett volna. Kifelé azt mutattad, hogy boldog vagy, elégedett, minden okés, de belül legszívesebben üvöltöttél volna. Teljesen mindegy, hogy családi problémák, párkapcsolati vagy karriergondjaid voltak, 2022-ben meg kell tanulnod nyíltan beszélni az érzéseidről. Senkinek sem tesz jót, ha mindent elnyomsz magadban, de leginkább téged zúz össze így a teher. Fogadd meg, hogy idén őszintébb leszel másokkal és magaddal, és legalább a közeli barátaidat kezdd el bevonni életednek kevésbé ismert részleteibe.
Forrás: Oroszlán

Küzdesz az álmaidért, és nem félsz nagy célokat kitűzni magad elé. A gond, hogy néha túlságosan is nagy álmokat kergetsz, amelyek csalódással érnek véget. Persze téged nem könnyű kizökkenteni, és képes vagy a bukásból is tanulni, de 2021-ben az önbizalmadat kissé megtépázták ezen a negatív élmények. Ezért fontos, hogy 2022-ben egy kicsit lassíts, és kisebb terveket tűzz ki. Nem kell azonnal mindent megkapnod, hiszen ha türelmes vagy, sokkal értékesebb dolgok várnak rád. Idén ez lebegjen a szemed előtt!
Forrás: Szűz

Sokszor megesik veled, hogy annyira túlgondolsz mindent, és állandóan a következő lépésen agyalsz, hogy elfelejted élvezni az életet. Aztán meg csak azon kapod magad, hogy milyen jó is volt régen, de te gondolatban akkor is a jövőben jártál. Ideje lassítani! 2022 csodálatos év lehet számodra, de csak akkor, ha megtanulod értékelni azt, amid éppen van, és nem a munkán vagy a rengeteg tennivalón agyalsz. Minden napra tervezz be egy óra valódi pihenést, minőségi programot, ami rólad és a családodról szól!
Forrás: Mérleg

Te vagy az a személy, aki állandóan aggódik valamint. Többnyire a családtagjai miatt, az egészségükért, és borzasztóan zavar, ha nem tudsz segíteni nekik. 2021, és az azt megelőző évek is ilyen szempontból nagyon nehezek voltak számodra, rengeteg stressz gyülemlett fel benned amiatt, hogy épp aggódtál valakiért. Ráadásul a természetedből fakad, hogy mindig másoknak akarsz megfelelni és folyton szórakoztatni akarod őket. 2022-ben ezt felejtsd el! Vannak dolgok, amik ellen nem tudsz tenni, viszont az örökös idegeskedés neked tesz rosszat. Most először próbáld meg magadat előtérbe helyezni. Gondold végig, mi az, amit TE akarsz, és mi az, amit TE szeretnél csinálni. Igenis megérdemled!
Forrás: Skorpió

Szereted, ha mindenki kedvel téged, de 2021-ben nem a megfelelő emberekkel vetted körül magad. Sokat csalódtál, olyan barátban is, akitől nem vártad, épp ezért 2022-ben ezen muszáj változtatnod. Fontos végiggondolnod, kik azok, akik megérdemlik a társaságodat, és kik azok, akikre nem érdemes időt pazarolnod. A toxikus környezet nem tesz jót neked, márpedig, ha olyan emberekkel vagy együtt, akik nem akarnak jót neked, ezt fogod érezni!
Forrás: Nyilas

Valljuk be, te sokszor hirtelen felindulásból cselekszel, és nem gondolod végig, a tetteidnek milyen következményei lehetnek. Azt csinálod, amit épp akarsz, és ez nem feltétlenül rossz, de nem egyszer kellemetlen helyzetbe kerültél a döntéseid miatt. Az elmúlt éveidre visszatekintve több olyan dolog is van, amit megbántál, és sajnálod, hogy nem adtál még időt magadnak. 2022 ne erről szóljon! Az elkövetkező 12 hónap óriási változásokat hozhat magával, ha megtanulsz egy kicsit lelassítani. Mielőtt valami olyanba ugranál fejest, ami elbizonytalanít, adj magadnak egy estét gondolkodni. Legyen az egy új meló vagy egy szakítás, mindig jobb, ha átgondolod a következő lépést.
Forrás: Bak

Kifejezetten szorgalmas vagy, és a feladataidat mindig ellátod. MINDIG! Olyannyira a kötelezettségeket helyezed előtérbe, hogy gyakran elfelejtesz pihenni vagy szimplán csak szórakozni. 2022 ne szóljon erről! Engedd el az állandó megfelelési kényszeredet, és próbálj meg egy kicsit több időt szentelni magadra. A hétvége ne a házimunkáról szóljon, a hétköznap délutánok pedig ne a főzésről vagy az ügyintézésről! Ezeknek is kell időt találni, de egészen meglepő dolgok fognak történni, ha végre elkezdesz időt hagyni magadnak arra, hogy a hobbidnak élj és szórakozz egy kicsit.
Forrás: Vízöntő

2021-et leginkább az jellemezte nálad, hogy nem tudtad, mit akarsz. Mit csinálj karrier téren? Hol kéne élned? Tele voltál párkapcsolati kérdésekkel is, és úgy érezted, sosem kaptál választ, egyszerűen mindig csak kivártál. Ez viszont az őrületbe fog kergetni 2022-ben! Nem húzhatod tovább az időt, fontos, hogy eldöntsd, mit szeretnél az élettől, a szerelemtől és a karrieredtől. Az idő túl gyorsan repül ahhoz, hogy valami olyan mellett horgonyozz le, ami nem tesz boldoggá. Tedd fel magadnak a kérdést, amit régóta próbálsz elkerülni, mert ez hozhatja a legnagyobb változást számodra idén.
Forrás: Halak

2021 nem volt a legsikeresebb éved, pedig sok dolog történt, annyi biztos! A gond az volt, hogy nem volt terved, egyszerűen csak sodródtál, és azt vallottad, most kipróbálsz valami újat. Ez rendben is van, ha képes vagy levonni a következtetéseket, és eldönteni, hogy boldoggá tett-e a változás. A 2022-es évet úgy kellene kezdened, hogy leülsz egy pohár bor társaságában, meggyújtasz egy gyertyát, és átgondolod, mit akarsz az új évben elérni. Legyenek terveid, és ezekkel vágj neki az elkövetkező 12 hónapnak!