Galéria

5 film, amiben elképesztően hitelesek a szexjelenetek

Forrás: Két nő titkos leszbikus viszonyát bemutató filmben nagy hangsúlyt fektetett a rendező a szexjelenetekre. Pontosabban arra, hogyan képes egy leszbikus nő egy heteroszexuális nőt bevezetni egy olyan erotikával és szenvedéllyel teli életbe, amit azelőtt nem ismert. Megdöbbentően élethű képkockákkal mutatják be a kapcsolatuk ezen részét.
Forrás: Egyszerre megrendítő, szörnyű és erotikus film, amiben fájdalmasan valódi képet mutatnak egy magát nimfomániásnak diagnosztizáló nő életéről. Az biztos, hogy az alkotást látva nehezen lehet eldönteni, hogy mely részek voltak imitáltak és melyek valódiak...
Forrás: Igazságtevő filmnek indul, ám nemcsak brutalitásból és vérből ad túl sokat, hanem a szexjeleneteket illetően is. A film talán azért is lett olyan nagy siker, mert a való életben is egy párt alkotó Vincent Cassel és Monica Bellucci között egyszerűen izzott a levegő. A szexet imitáló részeknél konkrétan látjuk őket magunk előtt a saját hálószobájukban is. Azóta ugyan elváltak, de hosszú házasságuknak biztosan a szenvedély volt az egyik alapja.
Forrás: A leszbikus szerelmet bemutató dráma egyik főszereplője a legutóbbi Bond-lány, Léa Seydoux, aki tökéletesen hozza a kissé fiús, ám annál vonzóbb fiatal főiskolás lányt, aki szenvedélyes viszonyt kezd a gimis Adellal. A színésznők alakítását sokan dicsérték!
Forrás: A sztori kicsit hajaz A szürke 50 árnyalatára, ugyanakkor itt a szerepekben egy maffiafőnököt és egy elrabolt nőt látunk. De persze nemcsak ebben más a két film. A szexjelenetek ugyanis zseniálisan jók és életszerűek, de ha ez nem lenne elég, olyat is láttatni engednek, amit általában csak a pornófilmekben szoktak...