Galéria

6 manikűrtrend, ami a legnagyobbat fog szólni 2022-ben

Forrás: Idén hihetetlenül divatosak lesznek a következő 3D-s megoldások, amelyek bár lehet, hogy nem a legpraktikusabbak, ha az ember tömegközlekedéssel jár (vigyázzunk, nehogy fennakadjunk a buszon...), ettől függetlenül viszont nagyon szuperül néz ki!
Forrás: Ettől az évtől kezdve felejtsd el azt a szabályt, hogy maximum 1-2 körmöd lehet más-más színű! Az egyik legnagyobb trend ugyanis egyértelműen a mixelés lesz, ami azt jelenti, hogy akár mind a 10 körmöd teljesen más színű lehet, persze úgy, hogy közben minden szín tökéletesen passzoljon egymáshoz!
Forrás: Mint kiderült, az év színe 2022-ben a Very Pery elnevezésű szín, ami igazából egy pasztell kékes-lilás árnyalat, ami egyértelműen hatalmasat fog menni köröm fronton IS!
Forrás: 2022-ben minden eddiginél menőbbek lesznek a páros manikűrök, a pasik ugyanis bátran bevállalhatják a színes körmöket, főleg akkor, ha passzol a barátnőjük körméhez!
Forrás: A pasztell lila mellett pedig lesz még egy szín, ami hihetetlenül trendi lesz ebben az évben, ez pedig nem más, mint a ZÖLD! Ha igazán divatos körmökre vágysz, akkor szinte biztos, hogy minimum egyszer be kell vállalnod a zöld manikűrt!
Forrás: Azt már tuti, hogy észrevetted, hogy 2021-ben elindult a 2000-es évek újjáéledése, abban pedig biztos lehetsz, hogy ez a trend csak 2022-ben fog igazán kiteljesedni! Jöhetnek a minták, a virágok és a matricák is, na meg persze a fagyi ihletésű színek minden mennyiségben!